TRABZONSPOR

Trabzonspor'un Nazilli Belediyespor maçı kadrosu

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 5'inci haftasında Nazilli Belediyespor'u konuk edecek. İşte Trabzonspor'un Nazilli Belediyespor maçı kadrosu...

Trabzonspor'un Nazilli Belediyespor maçı kadrosu

Spor Toto Süper Lig'de haftayı 4-2'lik Bursaspor yenilgisiyle kapatan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 5'inci haftasında Nazilli Belediyespor'u konuk edecek.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Erkan Engin yönetecek.

Grupta yaptığı 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğunda bulunan ve bir üst tura yükselmeyi garantileyen bordo-mavililerde, 17 yaş altı takımında oynayan ve milli takımda kaptanlık görevi de yapan Abdülkadir Ömür ile Cafer Tosun'un da kadroda yer alacağı bildirildi

Trabzonspor Nazilli Belediyespor kupa maçı hangi gün saat kaçta?

Adanaspor ile 12 Ocak'ta yapılan kupa maçında son 25 dakikada görev yapan 25 Haziran 1999 doğumlu (16 yaş) Abdülkadir, en genç yaşta forma giyen futbolcu olarak kulüp tarihine geçmişti. Orta alanda forma giyen 20 Kasım 1999 doğumlu Cafer, yarınki maçta forma giymesi durumunda Abdülkadir'den bu unvanı alarak, kulüp tarihine geçecek. 

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu, Abdülkadir ve Cafer'i maç kadrosuna alacağını belirterek, "Genç oyuncularımız kadroda ağırlıklı olacak. Kupa maçları bu anlamda bizim için önemli fırsat oldu. Altyapıdaki futbolcularımıza bu maçta da şans vereceğiz" dedi.

Trabzonspor'un karşılaşmaya Estaban Alvarado, Ramazan Övünç, Mehmet Kuruoğlu, Mustafa Yumlu, Musa Nizam, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Aytaç Kara, Abdülkadir Ömür, Yusuf Erdoğan ve Cardozo 11'i ile çıkması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER