TRABZONSPOR

Trabzonspor'un üç puanı silindi

Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada çıkan saha olayları nedeniyle PFDK'dan ciddi bir ceza alması beklenen Trabzonspor'a beklenmedik bir darbe geldi.

Trabzonspor'un üç puanı silindi

Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada çıkan saha olayları nedeniyle Profesyonel Disiplin Kurulu'ndan ciddi bir ceza alması beklenen Trabzonspor'a beklenmedik bir ceza geldi.

Ancak bu ceza A Takımı için değil 19 Yaş Altı Takımı için verildi.

Cezaya göre Trabzonspor'un 19 Yaş Altı Takımı'na puan silme cezası verildi. 3 puanı silinen bordo mavililer ligin bitmesine 3 hafta kala 62 puanla 3.sıraya geriledi.

42 yılın en kötü Trabzonspor'u


Ligde 1.sırada bulunan Galatasaray'ın 70, ikinci sırada bulunan Bursaspor'un ise 68 puanı bulunuyor. Peki Trabzonspor'a bu ceza neden verildi? Bordo mavililerin puan cezası almasının sebebi bir hayli ilginç.

MAÇA GİTMEYİNCE

Okul takımlarına oyuncu göndermeleri sebebiyle oynamaları gereken Beşiktaş maçını erteletmek isteyen Trabzonspor, federasyona bu talebini iletti ancak sadece 1 maç ertelenme olacağını öğrenince bir gün sonraki maça gitmedi. 20 Nisan'da oynaması gereken maça gitmeyen bordo mavililer bunun üzerine ise Federasyon'dan hükmen mağlubiyet ve 3 puan silme cezası aldı.

u19
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER