YAZARLAR

Trabzonspor’un yetenek yoksunları!

Trabzonspor Sivasspor’a kendi sahasında 2-0 yenildi. Bordo-Mavili ekip Kayserispor'un da puan kaybetmesiyle haftayı 5. sırada tamamladı

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, evinde Sivasspor'u ağırladı. Geçen hafta Osmanlıspor'dan 1 puan alabilen bordo-mavililer, gelenğini düşürerek sürdürdü ve evinde Sivasspor'a 2-0 mağlup oldu.

Maçın 45+2 ve 90. dakikasında gelen goller, Trabzonspor'u sahasına gömdü. Maça, kalecisi Onur Kıvrak'tan yoksun çıkan Trabzon'da yedek kalcei Uğurcan çakır, Sivasspor'un gollerini kurtaramadı.

Aslında bu maç hakkında söylenecek pek de bir şey yok. Oyuna genel olarak bakıldığında, ne ruh , ne heyecan, ne tempo, ne hırs... Elle tutulur hiçbir şey yok..

Trabzonspor oyuncuları, sanki ligin birincisi ve en yakın rakibiyle arasında onlarca puan fark varmış gibi sahada dolaşıyor. Ligin bitimine birkaç hafta kala daha özgüvenli ve daha fazla puan avlamaya çalışan bir takım olması gerekirken, bu ruhsuzluğun nedenini sorgulaması gerekenler kimler diye düşünüyor ve cevap bekliyoruz.

Ligde pek dengeli olmayan Sivasspor ise, deplasmandan 3 puanla dönmenin sevincini yaşıyor elbette.

Avrupa kupalarına katılmak ıcin çabalaması gereken Trabzonspor, Kayserispor'a dua etmeli. Bordo-mavililer,Kayserispor'un puan kaybetmesiyle birlikte 46 puanla 5. sıradaki yerinde kaldı. Sivasspor ise 44 puana yükseldi.

Yorumlar
TREND HABERLER