YEREL HABER

Trafik kazası geçiren hakemden kötü haber

Geçtiğimiz hafta Gümüşhane'de trafik kazası geçiren Kayseri Bölgesi Hakemlerinden Salih Ulu, hayatını kaybetti.

Trafik kazası geçiren hakemden kötü haber

Gümüşhane Devlet Hastanesi'nden Trabzon Devlet Hastanesi'ne sevkedilen ve tedavi altına alınan Salih Ulu, yoğun bakımda tedavi görürken kalbinde Emboli (Kan Pıhtılaşması) oluşması üzerine tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayata gözlerini yumdu.

Salih Ulu için yarın Hunat Camii'de öğle namazına müteakip Cenaze Namazı kılınacak. Salih Ulu, sonrasında Erkilet kasabası Dadağı Mahallesi mezarlığına defnedilecek.

Braga Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman?

Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta ertelenen Bayburt Konursu-Araklı Karadere maçını yönetmek üzere Bayburt’a gitmekte olan Kayseri Bölgesi futbol hakemlerinden Ramazan Koca, Salih Ulu ve Aykut Özmazı ile Sivas Bölgesi Hakemi Gökmen Karataş, Salih Erden yönetimindeki 25 LP 444 plakalı LPG yüklü tanker ile çarpışmıştı. Meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 4 kişi yaralanmıştı.

Yaralılar arasında bulunan ve tedavi altına alınan Kayseri Bölgesi hakemi Salih Ulu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken diğer hakemler Ramazan Koca, Aykut Özmazı ve Gökmen Karataş, tedavi edildikten sonra taburcu olmuşlardı.

Yorumlar