FENERBAHÇE

TRT 1 şifresiz Fenerbahçe - Braga maçı son kadrolar

Fenerbahçe - Braga maçı ne zaman hangi kanalda? Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Braga'yı ağırlayacak.

TRT 1 şifresiz Fenerbahçe - Braga maçı son kadrolar

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu ilk maçında 10 Mart Perşembe günü sahasında Braga ile karşılaşacak. Peki maç hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak

Fenerbahçe Braga maçı ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda temsilcimiz Fenerbahçe, Portekiz'in Braga takımı ile vereceği çeyrek final mücadelesinin ilk maçında ev sahibi olacak. Sarı-Lacivertli takımın ev sahipliğini yapacağı ilk maç 10 Mart'ta Ülker Stadyumunda, rövanş ise 17 Mart'ta Portekiz'de oynanacak. 

FENERBAHÇE-BRAGA MAÇINI NASIL İZLEYECEKSİNİZ?

Ülker Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 20.00'da başlayacak. Mücadelenin canlı anlatımı İnternetspor.com adresinden takip edilebilecek.

FENERBAHÇE-BRAGA MAÇI ŞİFRESİZ İZLE 

Futbolseverler Fenerbahçe-Braga maçını TRT 1'den şifresiz olarak canlı izleyebilecek. Yine TRT Radyo 1'den de maç canlı takip edilebilecek. 

FENERBAHÇE-BRAGA

Fenerbahçe buraya nasıl geldi!

Temsilcimiz Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk ile eşleşti. Kadıköy'deki ilk maçta rakibiyle golsüz berabere kalan Fenerbahçe, deplasmanda rakibine 3-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda ederek Avrupa Ligi Play Off'a katılma hakkı kazandı.

Avrupa Ligi Play Off'unda Yunanistan'ın Atromis takımı ile eşleşen temsilcimiz, ilk maçı 1-0, ikinci maçı 3-0 kazanarak gruplara kalmayı başardı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A grubu'nda Molde, Ajax ve Celtic ile birlikte yer aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER