GALATASARAY

Tudor futbolcuların pestilini çıkarıyor!

Galatasaray'ın Hırvat çalıştırıcısı Igor Tudor'un ağır idmanları oyuncuları bir hayli zorluyor.

Tudor futbolcuların pestilini çıkarıyor!

Uzun zaman sonra çift idmanlara başlayan Galatasaray'da oynayanlardan çok, oynamayanlar yoruluyor. Tudor, maç sonrası yenilenme çalışmalarında 18 dışında kalanların pestilini çıkarıyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Tudor'un gelişinin ardından yan gelip yatma döneminin bittiği dile getirilirken, artık çok çalışmak gerektiğine vurgu yapıldı.

Hırvat teknik adamın 11'de şans verdiği isimlere maçtan sonraki gün klasik şekilde yenileme yaptırdığı ancak oynamayan futbolcuların adeta pestilini çıkardığı belirtildi.

Fikret Orman Atina'da sirtakiyle coştu

''KADROYA GİREMEZSEK YANDIK!''

Bu yeni uygulamayla birlikte oyuncuların kendi aralarında, "Kadroya giremesek yandık" diye takıldıkları öğrenildi. Tudor öncesi oynamayan futbolculara kadroya girememek adeta ödül oluyordu. Bunun değişmesi sonrasında futbolcuların daha özverili bir şekilde çalıştığı, kendilerini gösterebilmek için çok efor sarf ettikleri dile getirildi.

Tudor'dan önce Riekerink döneminde kadroya giremeyen futbolcular yine oynayanlardan farklı olarak çift kale maçlar yapıyor ancak şimdiki gibi ekstra çalışmalar gerçekleştirmiyorlardı. Hırvat hoca ile birlikte fiziksel olarak sahada olanlardan çok olmayanlar etkilenecek gibi görünüyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER