GALATASARAY

Tudor'u mest etti! Yönetim harekete geçti

Galatasaray, gözden çıkardığı fakat yeni teknik direktör Igor Tudor'un gözüne girmeyi başaran Chedjou ile yeni sözleşme için tekrar masaya oturacak.

 Tudor'u mest etti! Yönetim harekete geçti

Galatasaray'da Riekerink'in yerine getirilen Tudor'dan takım içinde radikal hamleler...

ARTIK İLK TERCİH CHEDJOU

Unutulan Chedjou'yu ilk maçında savunmanın merkezine yerleştiren Tudor, Kamerunlu stoperin performansından memnun kaldı. Tudor'dan '1. stoperim Chedjou' mesajını alan Dursun Özbek yönetiminin ise bu gelişme sonrası nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Galatasaray'dan sert hakem açıklaması!

PARASI ÇOK GELDİ

Hırvat hocanın, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Chedjou'yla devam düşüncesinde olduğu, yılda 2.2 milyon Euro alması nedeniyle yönetimin de çıkmaza düştüğü bildirildi. 32 yaşındaki oyuncuya aynı parayı vermek istemeyen kurmaylar, menajeriyle masaya oturacak.

KONDİSYONDA SINIFTA KALDILAR

Bu arada Florya'ya ayak bastığı ilk günden itibaren ekstra çalışmalarla kısa sürede futbolcuların kondisyonunu artırmayı amaçlayan Igor Tudor, fiziksel olarak öğrencilerinin durumunu beğenmedi. Hırvat hoca, futbolcuların ağır idmanlarda yorgun düşmesi ve ilk yarı çok iyi oynamalarına rağmen Ç.Rize maçının ikinci yarısında takımın etkisiz kalmasını da "kondisyon" eksikliğine bağladı.

Galatasaray'dan Bruma'ya ceza

Habertürk'ün haberine göre; Fiziksel açıdan birçok oyuncunun beklenenin altında verilere sahip olduğunu düşünen Tudor'un, bunu da takımın sezon başından bu yana yeterli derecede çalışmamalarına bağladığı ortaya çıktı.

Yardımcılarıyla durum değerlendirmesi yapan 39 yaşındaki genç çalıştırıcı, "Takımda eksik çok. İdman tempomuza alışmaları için biraz zamana ihtiyaç var... Bunu sağladığımız zaman bu takım bambaşka bir kimliğe bürünür. Ancak şu bir gerçek ki yapacak çok iş var" dediği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER