GALATASARAY

Tudor'un ilk hamlesi 19'luk Baliç!

Kısa sürede Galatasaray camiasının güvenini kazanan teknik direktör Igor Tudor bir yandan sistemini takıma adapte etmeye çalışırken, bir yandan da yeni sezon için kolları sıvadı...

Tudor'un ilk hamlesi 19'luk Baliç!

Hırvat hocanın yönetimden ilk transfer talebinde bulunduğu ve Udinese formasını giyen Andrija Baliç'i istediği öğrenildi.

19 yaşındaki orta alan oyuncusu Tudor'un Hajduk Split'te görev yaptığı dönemde altyapıdan A takıma çıkmıştı. Burada gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Baliç geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde İtalya'nın önemli kulüplerinden Udinese'ye 3 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Fakat Baliç şu ana kadar Çizme'de beklentileri karşılayamadı.

G.Saray'dan büyük bomba! Beşiktaşlı futbolcu için pazarlık


TUDOR'LA YENİDEN ÇALIŞMAK İSTER

Bu sezon Serie A'da hiç maça çıkamayan genç yıldızın İtalyan futbolunun sertliğine adapte olamadığı belirtiliyor... Buna karşın müthiş bir yeteneğe sahip olan Andrija Baliç, Igor Tudor'un Galatasaray'a kazandırmak istediği isimlerin başında geliyor. Şu anda Galatasaray yönetimi ve scout ekibinin Hırvat futbolcu için gerekli araştırmalara başladığı öğrenildi. Orta alanda hem ofansif hem de defansif görevler üstlenebilen Baliç'in de yeniden Igor Tudor'la çalışmaya çok sıcak bakacağı gelen bilgiler arasında.

Dursun Özbek'ten flaş Ergin Ataman kararı


HIRVAT FUTBOLUNUN GÖZBEBEĞİ
Takvim'in haberine göre; Hajduk Split altyapısından yetişen Andrija Baliç şu anda Hırvatistan U21 takımında oynuyor. Genç yıldız Hırvat futbolunun en büyük yeteneklerinden biri.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER