DİĞER HABERLER

Tugay Kerimoğlu teknik direktörlüğü bıraktı

Galatasaray'da bir dönem yardımcı antrenörlük yapmış, son olarak da Şanlıurfaspor'u çalıştıran Tugay Kerimoğlu flaş bir karar verdi. Kerimoğlu, teknik direktörlüğü bıraktığını, bir daha da yapmayacağını söyledi.

Tugay Kerimoğlu teknik direktörlüğü bıraktı
Galatasaray'ın efsane futbolcusu, 2011-12 ve 2013-14 sezonunda sarı kırmızılılarda antrenör olarak çalışmış, son olarak da 2015-16 sezonunda Şanlıurfaspor'da teknik direktörlük yapan Tugay Kerimoğlu flaş bir karar verdiğini açıkladı. 
 
Fanatik'e konuşan Kerimoğlu, verdiği kararı şu sözlerle açıkladı:  
Artık teknik direktörlük yapmayacağım. Bırakıyorum.
 
"Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istemiyorum" 
 
Öte yandan NTV Spor'a da açıklamalar yapan Kerimoğlu, "Bundan böyle Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istemiyorum" dedi. 
Futbolda son dönemde oluşan ortamın ve Türk teknik direktörlere olan güvenin azalmasının bu kararı almasında etkili olduğunu söyleyen Kerimoğlu, "Bize güvenilmeyen böyle bir dönemde daha fazla teknik direktörlük yapmayı düşünmüyorum. Yetkililer bile Türk teknik adamlara güvenmiyorsa, devam etmenin bir anlamı yok" şeklinde konuştu.
 
Galatasaray, Glasgow Rangers ve Blackburn Rovers'ta forma giyen Kerimoğlu, 2009 yılında futbolculuk yaşantısını noktalamıştı. 
 
Manchester City kulübü altyapısında çalıştıktan sonra Galatasaray'da yardımcı antrenörlük yapan Kerimoğlu, bir dönem de Şanlıurfaspor kulübünde teknik direktör olarak görev yapmıştı.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER