SPOR MEDYASI

Tümer Metin Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup'u eleştirdi

Uzun yıllar Beşiktaş'ta da forma giyen Lig TV yorumcusu Tümer Metin'den bomba bir iddia geldi..

Tümer Metin Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup'u eleştirdi
Uzun yıllar Beşiktaş'ta da forma giyen Lig TV yorumcusu Tümer Metin, siyah beyazlı takımın Torku Konyaspor'a 1-0 yenildiği karşılaşmanın ardından, Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup hakkında olay yaratacak iddialarda bulundu.

Grip olduğunu öne süren ve 'yürüyecek halim yok' diyerek maç kadrosuna girmeyen Gökhan'a sert tepki gösteren Metin, "Bu havada bir insan nasıl grip olur? Dışarısı 25 derece. Nasıl grip olur ya! Sporcu bir insan. Ben grip halde en az 25-30 maç oynadım. Sabah atarsın terini, gece takarsın bir serum; sabah bir yarım daha. Saunaya girer bir daha ter atarsın ve oynarsın" dedi.

"BİZ OYNAMASAK DA OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORLAR"
Gökhan Töre'nin yanı sıra Oğuzhan'ın da yeterince ciddi davranmadığını savunan Tümer Metin, "Bir oyuncu nasıl grip olur? 25-30 maç grip halde oynadım. Gökhan Töre nasıl grip olur? Profesyonel bir oyuncu nasıl yürüyemeyecek hale gelir? Oğuzhan, Cumartesi günü antrenmanda sakat olduğunu söylüyor. Bu ikisi biliyorlar ki, Beşiktaş şampiyon olamayacak. İkinci de olamayacak. Hoca da sezon sonu gidecek. Bunlar da diyor ki; 'Bu takımın en önemli oyuncusu biziz, bu hafta Konya maçında oynamasak da olur...' Böyle düşündüklerine eminim" diye konuştu.

"SOSA VE DEMBA BA SAHADA YOKLAR"
Tümer Metin, Torku Konyaspor karşısında forma şansı bulan Demba Ba ve Sosa'nın takıma en ufak bir katkılarının olmadığını da belirterek, "Demba Ba ve Sosa sahada yoklar. Sosa az önce canlı yayında 'Karabük maçında kötü oynayıp puan kaybettik' diyor. Halbuki Beşiktaş o maçı kazandı. Yani adamın kafası sahada değil. Bugün tribünde taraftar yoktu, sahada da futbolcu" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER