MİLLİ TAKIM

Tümer Metin ile Caner Erkin arasında neler yaşandı?

Milli Takım teknik ekibinden Tümer Metin, Milli Takım kampında Caner Erkin ile gerginlik yaşadığı iddialarına açıklama getirdi.

Tümer Metin ile Caner Erkin arasında neler yaşandı?

Fatih Terim'in yardımcılarından Tümer Metin, Milli Takım kampında Caner Erkin ile tartıştığı iddiaları üzerine bir açıklama yaptı.

Tümer Metin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Caner Erkin ile arasında herhangi bir tartışma yaşanmadığını belirtti.

İşte Tümer Metin'in İnstagram'dan yaptığı o açıklama:

"Bugüne kadar futbolun hep başka taraflarında emek vermiş benim için başlı başına bambaşka bir deneyim olan kamp ve 2016 Avrupa Şampiyonası süresince, gönüllülük esasıyla elimden geldiğince futbolcu kardeşlerime destek olmaya çalıştım. İyisiyle, kötüsüyle, hem çok güzel ve özel hem zaman zaman üzücü anılarıyla ama hep iyi niyet ve elimden gelen çabayla bitirdiğim bu deneyimin ardından birkaç gündür hakkımda çıkan Caner kardeşimle tartıştığım haberleri kesinlikle yalandır. Haberde yazan olay ve diyalogların hiçbirisi yaşanmamış olup, böyle bir haberin neden, nasıl ve hangi amaçla çıktığını anlamış değilim. Bu habere kimsenin itibar etmemesini rica ediyor; haberi yapan ya da yaptıranları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.

İddialar neydi?

Tümer Metin ile Caner Erkin birbirine girdi

Fatih Terim'in futbolcularla yaptığı bir toplantı sırasında Burak Yılmaz'ın, “Ortada bir sürü çirkin iddia var ama kimse çıkıp bizi savunmuyor. Herkes futbolcuları suçluyor” dediği, yıldız futbolcunun bu sözlerine birçok arkadaşından destek gelirken Caner Erkin'in ise teknik heyeti ima ederek “Herkes bize sırtını döndü” diye konuştuğu öne sürülmüştü. Caner Erkin'in bu açıklamalarına kızan Tümer Metin'in ise “Asıl bazılarınız takıma sırtını döndü” yanıtını verdiği iddia edilmişti.

Yorumlar
TREND HABERLER