FENERBAHÇE

Tuncay Şanlı'dan ilginç tepki

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, Göztepe maçı sonrası açıklamalarının yanı sıra kadro tercihlerine Tuncay Şanlı'dan eleştiri geldi.

Tuncay Şanlı'dan ilginç tepki

Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig 1. haftasında Göztepe ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Tuncay Şanlı, beIN Sports'ta şu yorumları yaptı:

"VAZGEÇECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORDUM"

"Mehmet Topal ve Josef'ten vazgeçeceğini düşünüyordum Aykut hocanın. Merkez stoperler de çok pas hatası yaptılar. Uzun oynadılar. Mehmet Topal ve Josef ileriye top taşıyamadılar. Bu sefer Valbuena ve Dirar geri gelip top almaya başladılar. İleride üretkenlik yaşanmadı."

Aykut Kocaman'dan şampiyonluk için iddialı sözler!

"BÖYLE OLMAZ"

"Bu şekilde devam ettiğinde Fenerbahçe yavaş ve temposuz oyuna dönebilir. Belki Aykut Kocaman yeni transferlerin katılımı ve sezonun ilk maçı olması nedeniyle kontrollü oynattı ama bu şekilde olmaz."

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ" SÖZÜNE KAYITSIZ KALDI

Öte yandan Tuncay Şanlı'nın canlı yayında Aykut Kocaman'ın basın toplantısında "Bu sezon şampiyon olacağız sözünün ardından verdiği cevap." sosyal medyayı salladı.

Programın sunucusu Güntekin Onay, Aykut Kocaman'ın "Bu sezon şampiyon olacağız" açıklamasını Tuncay Şanlı'ya yöneltirken, eski Fenerbahçeli futbolcu hiçbir yorum yapmadan "Pozisyonların analizine devam edelim" cevabını verdi.

Rıdvan Dilmen'den Volkan Demirel patlaması!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER