BASKETBOL

Türk basketçi eşcinsel ilişki kurbanı mı?

ABD'de önceki akşam aracında ölü bulunan ABD asıllı Türk basketbolcu Ali Karadeniz'in ölümüne ilişkin ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. İddiaya göre Karadeniz eşcinsel aşk cinayetine kurban gitmiş

Türk basketçi eşcinsel ilişki kurbanı mı?

New York'ta ölü bulunan ABD asıllı Türk basketbolcu Ali Karadeniz'in eşcinsel ilişki cinayetine kurban gitmiş olabileceği belirtildi.

Türk vatandaşlığına geçmeden önceki adı Michael Wright olan Karadeniz'den geçtiğimiz hafta sonundan bu yana haber alınamamasının ardından polise başvurulduğu, polisin ünlü basketbolcunun araç plakasını, plaka tarama sistemine girdiği belirtildi.

Brooklyn'de görev yapan polis ekiplerinin plaka tanıma sistemi sayesinde bulduğu aracın arka koltuğunda, kafasının arkasında darbe almış ve vücudu siyah çöp torbalarıyla örtülmüş olarak bulunan Ali Karadeniz'in, öldürülmüş olabileceğine ilişkin şüpheler yoğunlaştı.

Ali Karadeniz'in cep telefonundan yaptığı görüşmeleri ve kişisel bilgisayarından girdiği internet sayfalarını araştıran New York polisi, Karadeniz'in eşcinsel ilişki bağlantısı sağlayan sitelerden birine girdiğini ve buluştuğu kişinin büyük olasılıkla Karadeniz'in katili olabileceğini açıkladı. 

Türk basketçi Ali Karadeniz ABD'de ölü bulundu

Bipolar (manik depresyon) hastalığı olduğu bilinen Ali Karadeniz'in, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsiden sonra anlaşılacağı belirtildi.

2005-2006 sezonunda ilk kez Türkiye'ye gelen Ali Karadeniz, Beşiktaş, Türk Telekom, Trabzonspor ve Mersin Büyükşehir Belediyesi takımlarında oynamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER