ŞAMPİYONLAR LİGİ

Türk futbolcu atıldı Roma ilk galibiyetini aldı!

4-4 biten ilk maçın ardından Roma-Leverkusen maçı yine ilginç anlara sahne oldu. Kazanan ise 3-2'lik skorla Roma'ydı.

Türk futbolcu atıldı Roma ilk galibiyetini aldı!

Şampiyonlar Ligi E Grubu dördüncü hafta mücadelesinde Roma evinde Bayer Leverkusen’i ağırladı. Roma’da Salih Uçan 18 kişilik maç kadrosunda yer almazken Leverkusen’de Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu karşılaşmaya ilk 11’de başladılar.

Roma 3-2 Bayer Leverkusen
2’ [1-0]Salah
29’ [2-0]Dzeko
46’ [2-1]Mehmedi
51’ [2-2]Hernandez
80’ [2-2]Ömer Toprak (Kırmızı kart)
80’ [3-2]Pjanic (p)

5 Kasım-Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının canlı yayınıBeşiktaş, 5 Kasım Perşembe günü Lokomotiv Moskova'yı Atatürk Olimpiyat stadında konuk edecek. İşte Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının canlı yayını...

Roma henüz 2’de Salah ile golü buldu. Dzeko’nun orta sahadan attığı ara pasıyla savunma arkasına sarkan Mohamed Salah, sade bir vuruşla kaleci Leno’yu avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

29’da bu sefer savunma arkasına sarkan isim Dzeko oldu. Nainggolan’ın attığı pasla buluşan Boşnak golcü attığı golle farkı ikiye çıkardı.

İlk yarı 2-0 sona ererken Leverkusen 46’da Mehmedi ve 51’de Hernandez’in golleriyle 2-2’yi yakalasa da 80’de Ömer Toprak, Salah’ı ceza sahasında indirerek hem kırmızı kart gördü hem de penaltıya sebep oldu. Topun başına geçen Pjanic de golü bularak takımını bir kez daha öne geçirdi.  

Bayer Leverkusen-roma

3-2'lik galibiyetle Roma gruplardaki ilk galibiyetini aldı ve puanını 5'e yükselterek grupta ikinci sıraya çıktı. Leverkusen ise 4 puanda kaldı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER