SPOR MAGAZİN

Türk futbolcu erkek çocuğa cinsel organının resmini gönderdi!

Almanya 1. Futbol Ligi takımlarından Hertha Berlin'de forma giyen Sinan Kurt, karıştığı olaylar nedeniyle ülkenin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

Türk futbolcu erkek çocuğa cinsel organının resmini gönderdi!

Kendi yaş kuşağında Almanya'nın en yetenekli futbolcularından biri olarak kabul edilen 20 yaşındaki forvet oyuncusu Sinan Kurt, yeşil sahadaki performansından çok özel hayatında karıştığı skandallarla gündeme geliyor. 

GUARDIOLA'NIN GÖZDESİYDİ

Almanya'nın 1 numaralı kulübü Bayern Münih, Sinan Kurt'u 2014 yılında, henüz 18 yaşındayken Mönchengladbach'tan tam 3 milyon Euro (10.2 milyon TL) ödeyerek aldı. Bayern'in dünyaca ünlü teknik direktörü Pep Guardiola, Sinan'ı o kadar çok beğeniyordu ki, Robben ve Ribery gibi yıldızları yedek bırakıp onu hem ligde hem kupada oynattı.

49 KM'LİK YERE HELİKOPTER KİRALADI

Sinan'ın, Bayern Münih'teki ikinci sezonunda patlama yapması bekleniyordu. Ancak, 2015'teki yaz hazırlık kampından sonra verilen 2 günlük izinde, kulüpten izinsiz olarak 49 kilometrelik bir mesafe için helikopter kiralayıp Fransa'ya tatile gidince, olanlar oldu! Kulüp yönetimi bu hatayı affetmedi ve genç oyuncuyu amatör takıma gönderdi. Ardından da Hertha Berlin'e sattı.

Aziz Yıldırım'ın sahaya inme nedeni ortaya çıktı

HERTHA'DA SADECE 1 DAKİKA OYNATTILAR

Sinan Kurt, büyük umutlarla geldiği Hertha'da da bekleneni veremedi. Teknik direktör Pal Dardai, kendisine dikkat etmediği ve antrenmanlarda yeteri kadar çalışmadığı gerekçesiyle Sinan'ı şimdiye kadar sadece 1 dakika oynattı. Hamburg maçının 90. dakikasında oyuna giren Sinan, bir daha da Hertha Berlin A Takımı'nda forma yüzü göremedi. Genç oyuncu, Hertha Berlin'in 4. ligde oynayan amatör takımında sadece forma şansı buldu.

'REŞİT OLMAYAN ÇOCUĞA CİNSEL ORGANIN FOTOĞRAFINI GÖNDERDİ' İDDİASI!

Bayern Münih'ten 'disiplinsiz' olduğu gerekçesiyle gönderilen Sinan Kurt'un başı bu kez Alman polisiyle derde girdi. Şikayet üzerine soruşturma başlatan savcı, Sinan'ın 20 bin Euro para cezasına çarptırılması isteğiyle mahkemeye başvurdu. Savcının talebi kabul edildi. Gerekçesi ise reşit olmayan erkek çocuğa cinsel organın resmini mesajla göndermesi.

Korkulan oldu Napoli'de Türkler'e çirkin saldırı

MENAJERİ, "SİNAN İDDİALARI KABUL ETMİYOR"

Çocuğun ailesinin şikayeti üzerine olaya önce polis, ardından da savcılık el koydu. Konuyla ilgili Bild Gazetesine konuşan Sinan Kurt'un menajeri Michael Decker, Sinan'ın ifadesini almadan soruşturmanın tamamlandığını iddia etti. Decker, “İddialarla ilgili Sinan'ın ifadesine başvurmadan ceza talebi kabul edildi. Sinan iddiaları kabul etmiyor. Karara itiraz edecek” dedi.

BILD: İFADE VERMEK İSTEMEDİ

Bild Gazetesi, Sinan'ın savcının talebine rağmen ifade vermek istemediğini yazdı. Konuyla ilgili Hertha Berlin yetkilileri ise olay ile ilgili bilgilerinin olduğunu, ancak devam eden bir dava nedeniyle açıklama yapmayacaklarını duyurdu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER