TRANSFER

Türk takımını dolandırıp kaçarken yakalandı

Bu da oldu! Kadınlar 1. Futbol Ligi'nde oynayan Kolombiyalı futbolcu oynadığı takımın dolandırıp kaçmaya çalışırken yakalandı.

Türk takımını dolandırıp kaçarken yakalandı

Kadınlar 1. Futbol Ligi takımlarından Trabzon İdmanocağı, transfer parasıyla kentten ayrılan Kolombiyalı futbolcu Vidal'den, menajeri aracılığıyla bu ücreti geri aldı. 

Kadınlar 1. Futbol Ligi takımlarından Trabzon İdmanocağı, transfer parasıyla kenti terk eden Kolombiyalı forvet oyuncusu Ingrid Vidal'in bu ücretini menajerinden tahsil etti.

3 BİN DOLAR MASRAF EDİLDİ

Trabzon İdmanocağı Kulübü Başkanı Mehmet Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında kadrolarına dahil ettikleri Kolombiya Milli Takım oyuncusu Vidal'a bin 750 dolar transfer bedeli ödediklerini, masraflarla oyuncu için yaklaşık 3 bin dolar civarında bir harcama gerçekleştirdiklerini belirtti.  

"SÜREKLİ GİTMEK İSTİYORDU"

Vidal'ın bir aylık sürede Trabzon'da kalarak antrenmanlara katıldığını ifade eden Öz, "Oyuncu sürekli gitmek istediğini söylüyordu. Son süreçte de parasını ödemiş olmamıza rağmen Trabzon'u terk etme girişiminde bulundu" dedi.  

"HAVALİMANINDA YAKALANDI"

Takım arkadaşlarından oyuncunun evde valizini hazırladığını ve gitme hazırlıkları yaptığını öğrendiklerini ve kendisinden haber alamayınca araştırma yaptıklarını anlatan Öz, "Kanada'ya bilet aldığını öğrendik. Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduk. Oyuncu, Kanada'ya gitmek üzereyken güvenlik görevlileri tarafından İstanbul'da havalimanında durduruldu" diye konuştu.  

"PARALARI MENAJERİNDEN GERİ ALDIK"

Öz, oyuncunun menajeriyle görüştüklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Menajerinden ödediğimiz paraları tahsil ettik. Aksi takdirde oyuncu, bir yıl bir takımla sözleşme yapamayacaktı, menajerinin de yetkisi bir yıl askıya alınacaktı. Çok büyük ihtimal Everton'dan cazip bir teklif gelmişti, bu teklif kafasını karıştırmış olabilir. Biz parayı tahsil edince yasal bir girişim yapmadık. Neticede burada durmak istemeyen bir oyuncuyu da zorla tutamazdık. Şu anda dahi biz istesek bir yıl futbol oynayamaz ama böyle bir şey yapmayacağız. Bu oyuncunun yerine transfer gerçekleştireceğiz. İki yabancı oyuncuyu Trabzon'a getireceğiz."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER