BASKETBOL

Türk taraftarlara hakaretten ceza aldı tehdit etti!

Fenerbahçe'ye hakaretten ceza alan Giannakopoulos, hakkını aramak için Euroleague Disiplin Kuruluna karşı hukuki süreç başlattığını duyurdu.

Türk taraftarlara hakaretten ceza aldı tehdit etti!

Fenerbahçe Doğuş ile oynanan maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı uygunsuz paylaşımlar nedeniyle Euroleague Disiplin Kurulu tarafından 1 yıl men cezasına çarptırılan Panathinaikos Başkanı Giannokopoulos, kulübün Euroleague'deki geleceğini oylamaya açacak.

Giannakopoulos, hakkını aramak için Euroleague Disiplin Kuruluna karşı hukuki süreç başlattığını duyurdu ve kulübün organizasyondaki geleceğine taraftarın karar vereceğini belirtti.

Dimitris Giannakopoulos

Taraftara yönelik bir anket düzenleneceğini söyleyen Panathinaikos başkanı, bunun sonucunda ya Euroleague yerine başka bir Avrupa kupasına katılacaklarını ya da kulüp başkanlığını bırakacağını açıkladı.

Giannakopoulos taraftarı ikilemde bırakmamak için öncelikle Euroleague'e itiraz hakkını kullanacağını belirtti. Euroelague'de a lisansı olan 11 takımdan biri olan Panathinaikos'un 6 şampiyonluğu bulunuyor.

Fenerbahçe'ye hakaret eden başkana 12 ay men

NELER DEMİŞTİ?

Panathinaikos'ta başkan Dimitris Giannakopoulos, sosyal medya hesabından Türk takipçilerine tehditler savurmuştu.

Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Obradovic'i "malum sebeplerden" ötürü sevmediğini belirten Dimitris Giannakopoulos, "Onun hakkında geçtiğimiz günlerde patlıcan resmi paylaşmıştım. Bu, Yunanistan'da şaka olarak kullanılan yaygın bir tabirdir. Sizin koçunuzun da sinirlendiği ya da üzüldüğü zaman suratının geldiği renk budur. Bu asla sizin takımınıza karşı olan bir hakaret değildi. (Haklı ya da haksız olmasından bağımsız olarak) birkaç gün önce kazandığınız galibiyetten sonra yazdıklarınızı sabırla bekledim, şakalarınızı takip ettim. Birçok Türk ve Yunan takipçim hesabımı tarihi bir savaş tartışmasına çevirerek saygısızca yorumlar yazdı. Bu yorumların hiçbiri benim görüşümü yansıtmamaktadır. Basketbol bir spordur ve savaş değildir. Ve sizi temin ederim ki benim ailem hakkında bir yorum yapan daha olursa Türkiye'de onun evine gelir ve onu kanatana kadar s....." yazdı.

Bu yorumların ardından Giannakopoulos'un hesabı Türk ve Yunnanlıların tartıştığı bir yere dönüştü. Türk takipçilerden Giannakopoulos'a tepki yağdı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER