MİLLİ TAKIM

Türkiye - Finlandiya maçı öncesi son gelişmeler

A Milli Takımımız, 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda cuma günü Finlandiya ile karşılaşacak. İşte Milli Takım kampındaki son gelişmeler...

Türkiye - Finlandiya maçı öncesi son gelişmeler

2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda cuma günü Finlandiya’yı ağırlayacak olan A Milli Takımımız yavaş yavaş lig stresinden uzaklaşıp maça motive olmaya başladı.

İdman dozunu artıran teknik direktör Fatih Terim’i öğrencilerinin hırsı memnun etti.

Çin’de forma giyen Burak Yılmaz’ın ameliyat olması nedeniyle forvette Cenk Tosun ve Enes Ünal alternatifi bulunan Terim, iki futbolcunun kıyasıya rekabete girmesine oldukça sevindi.

milli takım

Twente formasıyla bu sezon 13 gol atan Enes Ünal, bunların 3’ünü son 4 haftada bulmuştu. Antrenmanlarda şık hareketleri ve güzel golleriyle dikkati çeken Enes, 11’i zorlamaya başladı.

Enes’in çalışmalardaki performansı, Süper Lig’de formsuz olan ve son 4 maçından gol çıkaramayan Cenk Tosun’un da vites artırmasına yol açtı. Bu durum çift kalelere yansıdı.

İkili birbirine nazire yaparcasına golleri sıralamaya başladı.

Şu anda tecrübesi nedeniyle Cenk Tosun formaya daha yakın olmasına rağmen Enes Ünal da performansıyla hocasına “Hazırım” mesajı veriyor.

milli takım

VOLKAN ŞEN'E MEHMET TOPAL MOTİVASYONU

Fenerbahçe formasıyla son Konya maçında net bir gol kaçırıp taraftarın tepkisini çeken Volkan Şen’in keyifsiz görüntüsü dikkat çekiyor.

Şen idmanda çok gol kaçırınca kendi kendisine kızıp söylenmeye başladı.

Bunu gören kaptanı Mehmet Topal, Şen’le konuşup “Sakin ol, sakin ol, atarsın” diyerek sakinleştirdi. Kendine gelen ve daha çok motive olan Şen, idmanın kalan bölümünde döktürdü.

FATİH TERİM: HIZLI ÇIKIN, DİKİNE OYNAYIN

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Dünya Kupası elemelerinde ilk dört maçında 3 yenilgi, 1 beraberlik alarak grupta Kosava’yla birlikte son sıralarda kalan Finlandiya önünde gollü bir galibiyet hedefliyor. 

Taktik idmanlarda hücum varyasyonları deneyen tecrübeli hoca, öğrencilerini sürekli “Defanstan hızlı çıkın ve dikine oynayın. Kanatları kullanın. Rakibin savunma zaaflarını iyi değerlendirmeliyiz” şeklinde uyarıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER