MİLLİ TAKIM

Türkiye Hollanda'yı UEFA'ya Şikayet Edecek

Danny Blind'in, ilk rakibimiz Çek Cumhuriyeti'nin hocası Pavel Vrba'ya 'e-mail' yolladığının ortaya çıkması, büyük sarsıntıya neden oldu.

Türkiye Hollanda'yı UEFA'ya Şikayet Edecek
A Milli Takımımız için kritik haftanın startı verildi. Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası'na gitmek için artık ipler bizim elimizde.  
 
TFF Yöneticisi Yaşar Aşçıoğlu, Hollanda'nın hocası Bilind'in Çekler'e mail göndermesi üzerine "Bunun adı terbiyesizlik, şike gibi bir şey, UEFA'ya gideceğiz." dedi. 
 
Deplasmanda Çek Cumhuriyeti'yle (10 Ekim) ve Konya'da İzlanda (13 Ekim) ile oynayacağımız maçlardan 4 puan çıkarmamız yetiyor. İkili averajda Hollanda'ya olan üstünlüğümüz, bizi, Fransa yolunda play-off oynayabilme aşamasına taşıyor. Haliyle Portakallar bizim hata yapmamızı bekliyor ama ortaya çıktı ki sadece beklemekle de kalmıyor!

TEBRİK ETTİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind'in, ilk rakibimiz Çek Cumhuriyeti'nin hocası Pavel Vrba'ya 'e-mail' yolladığının ortaya çıkması, büyük sarsıntıya neden oldu. Blind, olayı yalanlayamadı ancak "Finallere katılmayı garantiledikleri için tebrik ettim" demekle yetindi.  
 

"DERSİMİZE ÇALIŞIYORUZ"

Ancak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bu garip olayın peşini bırakmama kararı aldı. Konuyla ilgili olarak BUGÜN'e açıklamalarda bulunan TFF Yöneticisi Yaşar Aşçıoğlu, atacakları adımla ilgili önemli bilgiler verdi. Aşçıoğlu, konuyla ilgili Federasyon olarak hazırlık aşamasında olduklarını belirterek şunları söyledi: "Gerekli girişimlerde bulunuyoruz. Türkiye Futbol Direktörümüz Fatih Terim hocamız da konuyla ilgili yakın takipte. Dersimize çalışıyoruz" diye konuştu.

"BÜYÜK BİR TERBİYESİZLİK"

TFF idarecisi Aşçıoğlu şöyle devam etti: "Hollanda'nın teknik direktörünün yaptığı bu iş, ahlaksız bir noktada. Oldukça büyük bir terbiyesizlik. Herhalde bunu UEFA ve-veyaFIFA'da gerekli kurullar değerlendirecektir. Yazışmalarımız olacak. Ama bu yapılan, kesinlikle şike gibi bir şey!"

"NE DERSE SDESİN NİYETİ BELLİ"

Blind'in "Ben sadece tebrik ettim" sözünü de değerlendiren Aşçıoğlu, "Orada niyetin ne olduğu belli. Ama ne derse desin, ne yaparsa yapsın, yolun sonu Türkiye'nin zaferiyle sonuçlanacaktır" dedi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER