MİLLİ TAKIM

Türkiye İzlanda maçı saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda?

Türkiye kader maçında İzlanda'yı evinde ağırlayacak. Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda?

Türkiye İzlanda maçı saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda?

Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda? Türkiye kader maçında İzlanda'yı evinde ağırlayacak. Grubun son maçı nefesleri kesecek. Peki Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda? 

Türkiye Euro 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu kader maçında İzlanda ile karşılaşacak.

 Kalan 2 maçından 4 puan alırsa play-off'a kalacak olan Türkiye nefesini tuttu bu maçları bekliyor. Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynanılacak olan Türkiye İzlanda 10. ve son maç için geri sayım başladı.  

Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda?
Türkiye İzlanda maçı 13 Ekim Salı günü Torku Konya Arena Stadı'nda oynanacak. Saat 21.45'teki maç Show TV'den şifresiz olarak yayınlanacak. 

Türkiye İzlanda maçı bilet fiyatları ne kadar? 

Türkiye İzlanda maçı son dakika dakika canlı anlatımıTürkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda?, Türkiye İzlanda maçı 13 Ekim Salı günü Torku Konya Arena Stadı'nda oynanacak. Saat 21.45'teki maç Show TV'den şifresiz olarak yayınlanacak.

Türkiye İzlanda maçının bilet fiyatları, 1. kategori 75, 2. kategori 40, 3. kategori 20 lira olarak belirlendi.  

Ayrıca milli takım taraftar formaları da İzlanda maçına özel indirimli satılacak. Futbolseverler, TFF'nin online mağazası "https://eshop.tff.org" üzerinden milli takım taraftar formalarını 95 yerine 65 liraya sahip olabilecek. 

MİLLİLER GRUPTAN NASIL ÇIKAR?
A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndan nasıl çıkar? İşte tüm hesaplar...

EURO 2016 Elemeleri 9. maçında Çek Cumhuriyeti'ni mağlup eden A Milli Futbol Takımı 'nın Play-off şansı son maça kaldı.

Puanını 15'e çıkaran ay-yıldızlı ekibe play-off şansı için 1 puan yetiyor. Hollanda ile 3.'lük yarışı veren Fatih Terim'in öğrencileri, grubun son maçında Konya'da karşılaşacağı İzlanda karşısında 1 puan alması halinde Hollanda'nın Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı maçın sonucuna bakmaksızın adını Play-off'a yazdıracak. 

DİREKT KATILMA İHTİMALİ SÜRÜYOR
Öte yandan Letonya'nın İzlanda'yı yenememesi Türkiye'nin en iyi üçüncülük ümidini sürdürmesini sağladı.

Son haftaya şansını taşımayı başaran Milliler, Ukrayna ve Kazakistan'dan gelecek sonuclara göre en iyi üçüncü olabilecek. Kazakistan, Letonya'yı deplasmanda yenerse grup sonuncusu olmaktan kurtulacak ve böylece Kazaklardan aldığımız 6 değil, Letonya'dan aldığı 2 puan sıralamadan silinecek.

Böylece İzlanda'yı yenersek 16 puana ulaşacak olan Milliler, Ukrayna'nın İspanya'yı yenememesi halinde en iyi üçüncü olup Fransa 2016'ya doğrudan katılacak 19. ekip olacak.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILDI
Türkiye-İzlanda maçına Ankara’daki bombalı terör eylemi yüzünden stadın içine seyircilerin el ve sırt çantalarıyla sprey de alınmayacak.

Konya Emniyet Müdürlüğü, Ankara’da meydana gelen bombalı terör saldırısı nedeniyle maçın oynanacağı stat ve çevresi ile kent merkezinde önlemlerini artırdı. Poliste izinler iptal edilirken karşılaşmanın oynanacağı statta 750’nin üzerinde özel güvenlik görevlisi, 2000’in üzerinde de polis görev yapacak. Tüm seyirciler, detaylı üst aramasından geçirilecek. Seyircilerin el ve sırt çantaları başta olmak üzere yanlarındaki sprey de stada sokulmayacak.

Polisin stat dışında da özellikle tren garı, şehirlerarası otobüs terminali, havalimanı başta olmak üzere toplumun kalabalık olduğu noktalarda önlemlerini artırdığı gözlendi.

8000 KADIN SEYİRCİ
42 bin kapasiteli statta satışa sunulan bütün biletler satılırken yaklaşık 8000 kadın seyircinin maçı izleyeceği öğrenildi. Biletlerin 650’sinin İstanbul’dan 2200’nün yurdun diğer bölgelerinden, diğer kısmının ise Konya’dan satıldığı belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER