FENERBAHÇE

UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin büyük sürprizi

UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş karşılaşmalarında en büyük sürprizi Bilic ve Gökhan Töre'nin takımı West Ham United yaşadı

UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin büyük sürprizi

UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş karşılaşmaları tamamlandı. 

Müsabakalar sonunda rakiplerini saf dışı bırakan 22 takım, Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazandı. 

Sahasında 3-0 mağlup ettiği İsviçre temsilcisi Grasshoppers'ı deplasmanda da 2-0 yenen Fenerbahçe'yle, deplasmanda tek golle geçtiği Danimarka ekibi Midtjylland'a evinde 2-0'lık skorla üstünlük kuran Osmanlıspor, gruplara yükseldi. 

Bir diğer Türk takımı Medipol Başakşehir ise, evinde 2-1 yenildiği Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk ekibine deplasmanda da 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. 

WEST HAM'DA GÖKHAN TÖRE 90 DAKİKA OYNADI

Geçen sezon Premier Lig'de tarihi bir sezon yaşayan Slaven Bilic'in West Ham, mütevazı Rumen ekibi Astra'ya, 1-1'in rövanşında kendi sahasında 1-0 yenilerek elendi. Gökhan Töre'nin 90 dakika oynadığı maçta West Ham, topla oynamada yüzde 65'e 35, şutlarda 17'ye 4 gibi ezici bir üstünlük sağlamasına rağmen, 45. dakikada Filipe Teixeira'nın attığı gole karşılık veremeyince elendi.

Fenerbahçe 5. kez gruplarda!

Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un yanı sıra, Belçika'dan Anderlecht, Genk ve Gent, Yunanistan'dan Olympiakos, Panathinaikos ve PAOK, Azerbaycan'dan Karadağ ve Gebele, Çek Cumhuriyeti'nden Slovan Liberec ile Sparta Prag, Avusturya'dan Rapid Wien ve Austria Wien, Hollanda'dan AZ Alkmaar, Kazakistan'dan Astana, Rusya'dan Krasnodar, İtalya'dan Sassuolo, Fransa'dan Saint-Etienne, Romanya'dan Astra, Ukrayna'dan Shakhtar Donetsk ve İsrail'den Maccabi Tel Aviv kupada yoluna gruplarda mücadele edecek. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER