SÜPER LİG

UEFA görüşmesinin perde arkası

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Tamer Kıran ve Cem Bilge ile birlikte dün öğle saatlerinde UEFA'ya gitti. İşte görüşmenin perde arkası..

UEFA görüşmesinin perde arkası
Sivok ve Zapotocny transferlerinden kalan borçları nedeniyle UEFA'ya görüşmeye giden Fikret Orman ek süre istedi..


Orman ve ekibi, 2008-09 sezonu başında yapılan Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok'un transferleri sonrası Udinese Kulübü ile yaşanan anlaşmazlığı çözmek için masaya oturdu. Nyon'daki görüşmede UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino'nun da hazır bulunduğu öğrenilirken, İtalyan kulübünün temsilci göndermediği ve telefonla görüşlerini bildirdikleri belirtildi.

Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede yeni yönetim olarak göreve geldiklerini belirten Fikret Orman, UEFA'dan borçların ötelenmesini istedi. UEFA ise borçlar konusunda hassas olduklarını ifade ederek kimseye taviz vermeyeceklerini söyledi. Orman, "UEFA yetkililerine 2013 yılından itibaren kriterlere uyacağımızın sözünü verdik. Bunu da yeni yönetimle başaracağımızı ilettik. Bu nedenle UEFA'dan kulübe yeni seçildiğimiz için ödemelerin bir süre ertelenmesini istedik" dedi.

Divan Kurulu olarak 12 milyon TL ödedik

Yalçın Karadeniz, "Divan bu ödemeyi yapıyorsa, yeni yönetim fazlasını gerçekleştirir" dedi.

BEŞİKTAŞ'ın Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, oyunculara 12 milyon TL'lik ödeme yaptıklarını söyleyerek "Divan bu ödemeyi yapıyorsa, yönetim fazlasını gerçekleştirir" dedi.

Karadeniz, "Kulübü Demirören'den devraldıktan sonra 15 günlük arada tüm oyunculara 12 milyon TL ödeme yaptık. Demek ki, yönetenler daha fazlasını yapabilecek güçteler" diye konuştu. Beşiktaş'ın, diğer kulüplerden çok farklı olduğunu ve tüm sorunlarının medyada paylaşıldığını da ileri süren Karadeniz, "Bakın diğer kulüplerin en büyük olayları bile konuşulmaz. Aksine üstü örtülür. Beşiktaş şeffaf takım, halka açık. İnternete gir borcunu gör. Her takımın borcu var. Beşiktaş da bunlardan biri" ifadelerini kullandı.

Demirören gidince güven kayboldu

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, "Başkan Yıldırım Demirören gidince, onun verdiği güven ortadan kayboldu" dedi. TRT Spor'a konuşan Carvalhal, maçlardan sonra yaptığı açıklamalarda bahane bulmadığını ifade ederek, "Gerçekleri söyledim. Bir takvimimiz vardı ve bu gerçekten yıpratıcıydı. 5-6 hafta önce Beşiktaş 3 kulvarda mücadele ediyordu. Sonra takım kaybetmeye başladı. İyi oyuncular kötü oyuncu, iyi hoca kötü hoca oldu" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER