AVRUPA LİGİ

UEFA'dan Türk hakemlere görev

UEFA, Avrupa Ligi'nde perşembe akşamı oynanacak maçlarda iki Türk hakeme de görev verdi.

UEFA'dan Türk hakemlere görev

UEFA, FIFA kokartlı hakemler Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek'e Avrupa Ligi'nde oynanacak karşılaşmalarda görev verdi.

UEFA'dan yapılan açıklmaya göre Halis Özkahya, Polonya'nın Lech Poznan ile İtalya'nın Fiorentina takımları arasında 5 Kasım 2015 Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi I Grubu maçını yönetecek.

Türkiye Kupası'nda 3. Eleme Turu programıZiraat Türkiye Kupası'nda tek maç eleme usulüne göre 1, 2 ve 3 Aralık 2015 tarihlerinde oynanacak 3. Eleme Turu karşılaşmalarının programı belli oldu.

Polonya'nın Poznan kentindeki Poznan Municipal Stadyumu'nda TSİ 23.05'te başlayacak karşılaşmada Özkahya'nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Ekrem Kan yapacak. Bahattin Duran'ın 4. hakem olacağı müsabakada, Tolga Özkalfa ve Ali Palabıyık da ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek.

Şampiyonlar Ligi için gitti yıllarca sokakta kaldıŞampiyonlar Ligi maçı izlemek için gittiği İtalya'dan 11 yıl boyunca geri dönmeyen İsviçreli bir taraftar, ülkesinin konsolosluğunun devreye girmesiyle ülkesine getirildi.

GÖÇEK FRANSA YOLCUSU

Hakem Hüseyin Göçek ise Fransa'nın Marsilya ile Portekiz'in Braga takımları arasında 5 Kasım 2015 Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi F Grubu maçını yönetecek.

Fransa'nın Marsilya kentindeki Velodrome Stadyumu'nda TSİ 21.00'de başlayacak karşılaşmada Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Orkun Aktaş yapacak. Serkan Ok'un 4. hakem olacağı müsabakada, Mete Kalkavan ve Deniz Ateş Bitnel de ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER