ŞAMPİYONLAR LİGİ

UEFA'ya göre G.Saray-Chelsea maçı 1-1!

UEFA'nın resmi internet sitesindeki ödüllü tahmin yarışmasında, Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk karşılaşmaları için skor tahminlerinde bulunuldu.

UEFA'ya göre G.Saray-Chelsea maçı 1-1!
UEFA'nın resmi internet sitesindeki ödüllü tahmin yarışmasında, Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk karşılaşmaları için skor tahminlerinde bulunuldu. Galatasaray-Chelsea maçı için ortaya çıkan sonuç ise 1-1 oldu..

Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm maçların yer aldığı UEFA'nın söz konusu tahmin yarışması kapsamında, Galatasaray ile Chelsea arasındaki karşılaşmanın 1-1 bitebileceği öngörüldü. Karşılaşmada Didier Drogba ve arkadaşlarının, Jose Mourinho'nun ekibine zorluk çıkarabileceği savunulurken, İngiliz temsilcisinin golünün Eden Hazard'dan gelebileceği öne sürüldü.

İkinci turun diğer karşılaşmalarına dair tahminler ise şu şekilde:
Manchester City - Barcelona: 2-2
Bayer Leverkusen - Paris Saint-Germain: 1-1
Milan - Atletico Madrid: 2-1
Arsenal - Bayern Münih: 1-2
Olimpiakos - Manchester United: 2-1
Zenit - Borussia Dortmund: 1-2
Schalke 04 - Real Madrid: 2-2

UEFA'nın "Predictor" isimli ödüllü yarışmasında, futbolseverlere tahminlerinde fikir sağlamak için "Tipster" isimli bir bölüm yer alıyor. Bu bölüm, karşılaşmalara dair yorumlar ve maç sonucu tahminleriyle futbolseverlere tahminlerinde yardımcı olmayı amaçlıyor. Futbolseverler, ödüllü yarışmada UEFA'nın internet sitesi üzerinden maç skoru, gol sayısı, gol atacak futbolcular ve gol dakikaları gibi tahminlerde bulunarak sezon boyunca puan toplamaya çalışıyor. UEFA her turda en fazla puanı toplayan kullanıcılarına 25 avrodan 200 avroya kadar hediye çeki dağıtırken, sezon birincisi ise iki kişilik Şampiyonlar Ligi final maçı bileti kazanıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER