GALATASARAY

Uğur Demirok'tan Galatasaray'a ağır sözler

Uğur Demirok, ''Trabzon kümeye'' şeklinde tezahürat yapan Galatasaraylı taraftarlara maçın ardından sert bir dille cevap verdi.

Uğur Demirok'tan Galatasaray'a ağır sözler

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan maçın sonundan çok ilginç bir görüntü ortaya çıktı.

Trabzonspor'un 1-0 kazandığı maçın son düdüğünün ardından Trabzonspor'un savunma oyuncusu Uğur Demirok'un tünelde ettiği laflar yayıncı kuruluş kamerasına yansıdı.

Galatasaray altyapısından yetişmiş olan Uğur, Galatasaraylı taraftarların maç içerisinde ''Trabzon kümeye'' tezahüratlarına maç sonunda tepki gösterdi.

TRABZON KÜMEYE HA?

Yayıncı kuruluşun yayınladığı görüntüde Uğur Demirok; "Trabzon kümeye ha? Trabzon kümeye diye bağırıyorlar. İşte böyle adama k...!" sözlerini yüksek sesle söylüyor.

TRABZONSPOR'UN TARİHİNİ OKUSUNLAR

Uğur Lig TV'ye verdiği röportajda ise, ''Çok iyi mücadele ettik. Deplasmanda oynanması gereken bir oyun oynadık. Golü attık, skoru koruduk. Zaten burada kazanmaya alışığız. Bu ilk değil, son da olmayacak. Geçen sene burada takım 7 kişi kaldığında oley çeken taraftar, açıp bir Trabzonspor tarihini okusun.'' dedi.

ALTYAPIDAN ÇIKTI

Galatasaray altyapısından çıkan Uğur Demirok'un eski takımına karşı bu şekilde sözler kullanması Galatasaraylı taraftarları tepkisini çekti.

Uğur Demirok, Hamza Hamzaoğlu döneminde Galatasaray'ın kapısından dönmüştü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER