MİLLİ TAKIM

Ukrayna'da Türkiye maçı için güvenlik alarmı verildi

Ukrayna'nın Türkiye A Milli Futbol Takımı ile 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde 2 Eylül tarihinde karşı karşıya geleceği maç öncesi Ukraynalı yetkililer üst düzey güvenlik önlemlerine hazırlanıyor.

Ukrayna'da Türkiye maçı için güvenlik alarmı verildi

Ukrayna’nın Harkov kentindeki Mettalist Stadı’nda 2 Eylül tarihinde oynanacak Ukrayna-Türkiye maçı öncesi, Harkov Valiliği, Ukrayna Futbol Federasyonu, Olağanüstü Haller Servisi ve diğer güvenlik birimleri, alınacak üst düzey güvenlik tedbirlerini masaya yatırdı.

Harkov Vali Yardımcısı Aleksandr Skakun “Maç öncesi tüm kolluk güçlerinin çalışmaları yoğunlaştırılmalı” dedi. Harkov Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Toplantıda güvenlik konularına özel önem verildi. Taraftarların ve sporcuların yerleştirilmeleri, bilet satışları, Türk taraftarları taşıyacak otobüslerin güzergahları gibi konular ele alındı” denildi.

Atatürk pankartı maça alınmadı CHP'li vekiller isyan etti

Daha önce Ukrayna Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Ukrayna-Türkiye maçı biletlerinin kimlik kontrolüyle satılmasının ve stadyum girişinde kimlikle bilet kontrolü yapılmasının planlandığı açıklanmıştı.

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Dinamo Kiev ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada çıkan taraftar olayları nedeniyle milli maçın yerinin Harkov olarak belirlendiği belirtiliyor. Rusya’da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası öncesi eleme grubu maçında Ukrayna’yı 6 Ekim’de Konya’da ağırlayan Türkiye, rakibiyle 2-2 berabere kalmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER