FENERBAHÇE

Fenerbahçe maçında Rus casus alarmı!

Fenerbahçe'nin son dönemdeki savunma zaafiyeti Avrupa Ligi Son 32 turundaki rakibi Lokomotiv Moskova'nın da iştahını kabarttı.

Fenerbahçe maçında Rus casus alarmı!

Antalya'dan 4, Amed'den 3 yiyen F.Bahçe, Kasımpaşa maçı öncesi düşüş trendine girerken, Avrupa Ligi Son 32 turundaki rakibi Lokomotiv Moskova'nın da iştahını kabarttı.

Kuralar çekildiğinde Sarı-Lacivertli takım hakkında temkinli açıklamalar yapan Ruslar, son iki maçta yenen 7 golün ardından artık daha cesur çıkışlar yapıyor. Özellikle Antalya'nın Samuel Eto'o önderliğinde Sarı-Lacivertli savunmayı dağıtması, Ruslar için ilham kaynadığı oldu. Lokomotiv'in 41 yaşındaki teknik direktörü Igor Cherevchenko, Antalya maçını izlediğini açıkladı.

TRİBÜNDE RUS AJAN OTURACAK

Lokomotiv Moskova'nın resmi sitesine konuşan Cherevchenko, Kasımpaşa maçına casus göndereceğini belirterek, "F.Bahçe'nin 4-2 yenildiği Antalya maçını izledim. Ayrıca Türkiye Kupası'ndaki Kayseri maçını da izledik. İstanbul'da Kasımpaşa ile yapacakları maçı teknik ekipten biri izleyebilir" diye bilgi verdi.

Genç teknik adam, "Herkes F.Bahçe'nin birçok yıldız futbolcusu olduğunu söylüyor" şeklindeki hatırlatma üzerine de Robin van Persie ve Nani gibi ünlü isimleri küçümser bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe - Lokomotiv Moskova maçının biletleri satışta


RVP'Yİ TEHDİT OLARAK GÖRMÜYOR

"Futbolu isimler oynamaz" diyen Igor Cherevchenko, "Yıldız isimleri olsa ne olur olmasa ne olur? Yıldız olduklarını sahada kanıtlamaları gerekiyor. Önemli olan bizim çocukların rakip karşısında nasıl bir reaksiyon üreteceğidir. Her zaman yıldızlar olmuştur, endişeye gerek yok."

Lokomotiv Moskova'nın teknik patronu, bu sözleriyle Robin van Persive Luis Nani'nin F.Bahçe'ye çok fazla katkı sağlamadığının farkında olduğunun ipuçlarını verirken, her iki futbolcuyu da gelecek hafta oynanacak maçta tehdit olarak algılamadığının altını çizdi.

OLGA: FENER MAÇI FESTİVAL OLSUN

Lokomotiv Başkanı Olga Smorodskaya, F.Bahçe maçı öncesi siyasi gerilimi düşürücü açıklamalar yaptı.

Antalya'da kamp yapmayı planlarken, takımı Putin korkusuyla Portekiz'e göndermek zorunda kalan kadın başkan, F.Bahçe karşılaşması için ılımlı mesajlar verdi: "Politikayı bir kenara bırakmak lazım. Bu spor. Spor politikanın dışında. F.Bahçe ile oynayacağız. Futbol herkes için festival olsun."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER