GALATASARAY

Ümit Karan Hakan Şükür ve FETÖ'yü topa tuttu

Futbolu bırakma sebebinin FETÖ olduğunu açıklayan Ümit Karan, Hakan Şükür'le de çok ciddi sorunlar yaşadığını iddia etti.

Ümit Karan Hakan Şükür ve FETÖ'yü topa tuttu

Eski futbolcu Ümit Karan, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Futbolu bırakma sebebinin FETÖ olduğunu açıklayan Ümit Karan, "Ben 34-35 yaşında futbolu bıraktım. Neden bırakayım ki. Görüştüğüm kulüplerle anlaşmak üzereyken hep bir olumsuzluk yaşatıldı ve transferim gerçekleşmedi' dedi.

Eski milli futbolcu Ümit Karan, Fethullahçı Terör Örgütü'ne biat etmediği için kendisinin bitirilmeye çalışıldığını ifade ederken Galatasaray'da oynadığı dönemde Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlılığıyla bilinen Hakan Şükür'le büyük sorunlar yaşadığını belirtti.

Ümit Karan "Galatasaray'da oynadığım dönemde FETÖ'cü Hakan Şükür beni bu kulüpten iki kez göndermeye kalktı. Daha sonra hakkım olan 9 numaralı formayı üzerimden alıp beni Ankaraspor'a kiralattı" dedi.

Ümit Karan'dan bomba FETÖ iddiası

"3 TEMMUZ DAVASINA BENİ FETÖ ÇEKTİ"

3 Temmuz Şike Davası'yla hiçbir ilgisinin olmadığını vurgulayan Ümit Karan, FETÖ'nün kendisini bu olaylara çektiğini söyledi. Karan, "Benim Fenerbahçe ile alakam yoktu. O dönem Aziz Yıldırım'la yüz yüze gelmişliğim dahi yoktur. Ben Fenerbahçe'ye sempati duymayan bir futbolcuydum. En fazla Fenerbahçe'ye gol atınca keyif alırdım. Tape gösteremiyorlardı bana ya. İfadeye çağırdılar, ifademi almadan geri gönderdiler. Beni bu davaya FETÖ çekti" ifadelerini kullandı.

"FUTBOLDAN TEMİZLEMEK ÇOK ZOR"

Ümit Karan son olarak Fetö'nün futboldan ciddi paralar kazandığını söyledi ve sözlerine şu şekilde noktayı koydu:

"Bu örgütü futboldan temizlemek zor. Büyük paralar kazandılar. Transfer yapan menajerlerin çoğu da FETÖ'cüdür. Şimdi isim sorarsınız bana ama burada vermem. Gider Emniyet'e veririm."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER