SPOR MAGAZİN

Ümit Karan'dan çok konuşulacak Galatasaray itirafları

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan, Galatasaray'la ilgili öyle itiraflarda bulundu ki... Karan GSTV hakkında da şok bir iddiada bulundu.

Ümit Karan'dan çok konuşulacak Galatasaray itirafları

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan, dün akşam SKY 360 kanalında yayınlanan "Telegol" programında çarpıcı sözler sarf etti.  

Karan, "Galatasaray TV o süreçte benim gollerimi sansürledi. Benim gollerimi niye sansürlüyorsunuz, bana güvenmiyor musunuz?" dedi.

"ARABAM EVİN ÖNÜNDE DURMAYACAK DA NERDE DURACAK?"

"Ben çok doluyum aslında." diyen Karan, "Burada uzun süre konuşurum. Cezaevine gittim, arkamdan o kadar fotoğraf gösterildi ki. Yok o yapıldı, yok bu yapıldı diye. Benim bir arabamın fotoğrafını çekmişler. Hem de evin önünde. Bunun üzerinden dezenformasyon yapıldı. Benim arabam, evin önünde durmayacak da nerede duracak?" dedi.  

F.Bahçe'nin şampiyon olmasını istemezdimEski G.Saraylı golcü Ümit Karan yorumculuk yaptığı programda şike davası ile ilgili olay açıklamalara imza attı ve 'F.Bahçe'nin şampiyon olmasını istemezdim' dedi.

"GOLLERİMİ SANSÜRLEDİLER"

4 farklı takımda kaptanlık yaptığını belirten Karan, "Kaptanlık kolay bir şey mi? Hiçbir kimse çıkıp da 'Ümit böyle bir şey yapmaz.' demedi. Eskişehirspor Başkanı'yla her gün görüşüyordum. Çıksınlar da konuşsunlar. Mesut Başkan'la 24 saatimi geçiriyordum. Kaybolup kaçtılar. Galatasaray TV'de benim gollerimi sansürlediler. Ben, Galatasaray'ı az mı sevindirdim? Benim gollerimle sevindiniz kardeşim! O kadar doluyum ki... Benim gollerimi niye sansürlüyorsunuz, bana güvenmiyor musunuz, ben Galatasaraylı değil miyim?" diye konuştu. 

Yorumlar
TREND HABERLER