MERSİN İDMANYURDU

Ümit Özat isyan etti

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, Torku Konyaspor maçı sonrası sert açıklamalar yaptı

Ümit Özat isyan etti

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, Torku Konyaspor'a 2-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından oyuncularına sitem etti.

Torku Konyaspor'a 2-0 yenilen Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör Ümit Özat, umutsuzluğa kapılmadan, önlerindeki maçlara hazırlanacaklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Özat, iyi başladıkları bir karşılaşmayı kötü bitirdiklerini belirtti.

Yedikleri ilk gole kadar oyunun hakimiyetinin kendilerinde olduğunu ifade eden Özat, "Khalili'nin pozisyonunda öne geçebilseydik oyunun gidişatı farklı olabilirdi ancak yediğimiz ilk golden sonra oyunun hakimiyetini rakibe teslim ettik" dedi.

Mersin İdmanyurdu Torku Konyaspor maçı sonucu ve golleri

Özat, zor bir dönemden geçtiklerini vurgulayarak, "Bu takım için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bir oyuncu düşünün, ilk yarı 3-4 maç oynamış, ikinci yarı bütün maçlarda şans vermişiz ama PTT 1. Lig'e gitmek istiyor çünkü dünyası bu kadar. Bir oyuncu düşünün, televizyonda Süper Lig maçı var, PTT 1. Lig maçının kadrosuna bakıyor, dünyası bu kadar. Bunlar ilk yarı benim oynattığımın yarısı kadar şans almamış oyuncular. Onlarla oynamaya, mücadele etmeye mecburuz. Bu bir gerçek" diye konuştu.

Umutsuzluğa kapılmadan gelecek maçlara hazırlanacaklarını kaydeden Özat, "Şartlar gelecek için sizi ümitlendiriyor mu?" şeklindeki soruya şöyle cevap verdi:

"Siz benim sahadaki halimden, ümitsizliğe düşüp düşmediğimi anlarsınız. Benim kulübeden çıkmadığım gün, ümidimi yitirmiş olduğum gündür. Oyun içerisinde en dik durması gereken kişi benim. Bunları konuşmak kolay. Bu takım ligde ilk yarı 17 maçta 10 puan almış, ikinci yarı ise 6 maçta 7 puan almışız. Şimdi, 'neyi konuşuyoruz' da diyebilirdim. Hala en yakın rakibimizle 6 puan fark var."

Özat, Mersin İdmanyurdu'ndaki mukavelesinin kendisinin isteği doğrultusunda başarıya dayalı olarak ayarlandığını ifade ederek, ödeme aldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER