GALATASARAY

Ünal Aysal hakkında bomba iddia! 300 milyon...

Galatasaray camiasını ikiye bölen eski başkan Ünal Aysal hakkında gündem yaratacak bir iddia geldi.

Ünal Aysal hakkında bomba iddia! 300 milyon...

14 Mayıs 2011-25 Ekim 2014 tarihleri arasında Galatasaray Başkanlığı yapan Ünal Aysal, hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı..

Sarı kırmızılı kulübe 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa şampiyonluğu kazandırdı. Drogba ve Sneijder gibi yıldızların transferiyle de dünya çapında ses getiren Aysal, görevi bıraktıktan sonra ağır eleştirilere hedef olmuştu.. 

Galatasaray camiasının bir bölümü, kulübün içinde bulunduğu mali krizin en önemli sebebinin Aysal'ın hesapsız harcamaları olduğunu savunuyor. Diğer taraftan Ünal Aysal'ın 'mantalite' bakımından Galatasaray'a çağ atlattığını düşünenler de var.

Sarı kırmızılı camiayı 2'ye bölen Aysal hakkında Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler'den gündem yaratacak bir iddia geldi.

Serdar Ali Çelikler'in, 'Aysal 300 milyon dolarla gelecek' başlıklı yazısı şöyle:

G.Saray’ın içini çok iyi bilen bir abimden duydum; kendisini yine camiayı çok iyi bilen ve ‘içeriden’ bir isim aramış ve şunları söylemiş:

"Ünal Aysal yine başkan olmak istiyor. Bu sefer 300 milyon dolar verecek. Ama senin de içinde bulunduğun kendisine muhalif kongre üyelerinin tavrını merak ediyor."

Kaynağım olan abimin cevabı ise şöyle oluyor:
"Değil 300; ilk geldiği zaman söylenen 100 milyon doları hibe etsin, biz de destekleyelim..."

Ünal Aysal'dan flaş Galatasaray kararı

Araya giren hatırlı dost ise "Hayır, kesinlikle 300 milyon dolar verecek. 100, 150 değil 300. Bunun bir kısmını hibe edecek" diye devam ediyor. ‘Aysal adına PR çalışmasını yapan bu etkili ve ünlü aracı’ bugünlerde benzeri telefon görüşmelerini Ünal Bey’e mesafeli bakan diğer kuvvetli gruplarla da yapıyor.

Ben kaynağıma şunu söyledim: "Eğer Aysal bir daha gelirse ve gerçekten 300 milyon dolar verirse kulübün son başkanı olabilir. Çünkü bana göre Aysal’ın nihai planı; kulübün hakim hisselerini bir şekilde Rus-Kazak fonlara satmak. Riva başta olmak üzere altın hisse de dahil Mandarin- Ottoman fonlarına satarak kulübün ‘sahiplik’ dönemini başlatabilir."

Bu fikrin sadece bana değil G.Saray’daki birçok isme ait olduğunu da belirttim. Ve anladım ki Aysal ismi geçtiğinde camiada duyulan ciddi endişe kaynaklarından biri de bu. Ama şu ortamda 300 milyon dolar G.Saray için çok büyük bir meblağ. Belki de bu meblağ garanti edilirse camia bir takım balans sistemleri ile yeniden Aysal’a yönünü çevirebilir.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER