DÜNYADAN FUTBOL

Ünlü aktör Vinnie Jones’tan Mesut Özil’e tepki

Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğrafın ardından yaşanan tartışmalarla gündemden düşmeyen Mesut Özil, bu kez de eski İngiliz futbolcu ve aktör Vinnie Jones'un hedefindeydi...

Ünlü aktör Vinnie Jones’tan Mesut Özil’e tepki

Eski İngiliz futbolcu ve ünlü aktör Vinnie Jones, Arsenal’in yıldızı Mesut Özil hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Dünya Kupası’nda hayal kırıklığı yaratan Almanya Milli Takımı’nda en çok eleştirilen oyuncuların başında olan Özil, Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf nedeniyle maruz kaldığı ırkçılık nedeniyle milli takımı bıraktığını açıklamıştı.

Yeni sezona kötü başlayan Arsenal’de oynadığı futbolla da taraftarları memnun edemeyen Özil’in teknik direktör Unai Emery ile de sorunlar yaşadığı iddia ediliyor.

West Ham United karşısında alınan 3-1’lik yenilginin ardından konuşan teknik direktör Emery, üstü kapalı şekilde Alman futbolcuyu işaret ederek sahada daha fazla mücadele etmesi gerektiğini dile getirdi.

Yaşananlar hakkında İngiliz basınına konuşan eski futbolcu ve aktör Vinnie Jones, “Git otoyol inşa et, hastanede insanlar için yemek pişir. Dünyanın en harika işine sahip olmanın kıymetini bilmiyorsanız, kendinle gurur duyacağın bir iş yap” ifadelerini kullandı.

Profesyonel futbolculuk kariyerine 1986 yılında Holmsund takımında başlayan Jones, Leeds United, Sheffield United, Chelsea, Wimbledon ve QPR gibi takımlarda forma giydi.

MERKEL: “TARTIŞMA BİÇİMİ HOŞUMA GİTMEDİ”

Uzun süredir futbol dışı konularla gündeme gelen 29 yaşındaki futbolcu için son olarak Almanya Başbakanı Angela Merkel, “Fotoğrafın doğru veya yanlış olduğu konusunda farklı fikirlerde olunabilir. Ancak ardından yaşanan tartışma biçimi kısmen hiç hoşuma gitmedi. İster Özil olsun ister başkası olsun, göçmen kökenli birisi ‘Bana bu toplumda düzgün bir şekilde davranılmıyor’ diyorsa, bunu en azından ciddiye almak ve konuşmak gerekir.” şeklinde konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda hakemler belli oldu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER