DÜNYA KUPASI

ünya Kupası kadrosuna Quaresma'nın alınacağı iddia edildi

Geçtiğimiz hafta sakatlanan Bruma'nın yerine Dünya Kupası kadrosuna Quaresma'nın alınacağı iddia edildi.

ünya Kupası kadrosuna Quaresma'nın alınacağı iddia edildi
Ricardo Quaresma, Portekiz Milli Takımı teknik Direktörü Paolo Bento tarafından hazırlık maçı aday kadrosuna çağrılıyor. 
 
Galatasaray'ın Sporting Lizbon'dan transfer etti Wilfred Bruma, Tokatspor ile oynanan maçta sakatlanmış ve sezenu kapatmıştı. Bu sakatlıkla oldukça büyük hayal kırıklığı yaşayan Portekiz Milli Takımı, alternatif arayışlarına da hemen başladı. Teknik direktör Paolo Bento ise bu boşluğu doldurmak için fazla uzaklara gitmedi.

SAKATLANAN BRUMA'NIN YERİNE QUARESMA

Beşiktaş'ın İnter'den 7.3 milyon Euro'ya transfer ettiği ve kadrosundan bedavaya gönderdiği Quaresma, Al-Ahli macerasından sonra yeniden Porto'ya dönmüştü. Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi haline gelen Quaresma'nın yeniden siyah beyazlı formayı giyeceği konuşulduğu sıralarda Portekizli futbolcu ülkesine gitme kararı verdi. Porto'da futbol hayatını sürdüren Ricardo Quaresma, Portekiz Milli Takımı teknik Direktörü Paolo Bento tarafından hazırlık maçı aday kadrosuna çağrılıyor.
 
Eurosport'un haberine göre; Galatasaray'da oynayan Bruma'nın sakatlanması ve sezonu kapatmasıyla birlikte alternatif oyuncu arayışına giren Bento, Quaresma'nın eski günlerine dönüş sinyali vermesiyle yıldız oyuncuya şans tanıma kararı aldı. Devre arasında Porto'ya transfer olan Ricardo Quaresma, yeni takımıyla çıktığı 8 maçta 3 gol 1 asistlik performans yakaladı.

MİLLİ FORMAYA DÖNÜŞ

Son olarak Türkiye-Portekiz hazırlık maçında milli formayı giyen ve 1,5 yıldır Portekiz Milli Takımı'na giremeyen Quaresma'ya büyük bir şans doğuyor. Bruma'nın sakatlığıyla milli formaya kavuşan Quaresma eğer istemem performansı ortaya koyarsa Dünya Kupası vizesi de alabilir. Bu arada Fenerbahçe'den Meireles ve Alves ile Beşiktaş'tan Almeida Portekiz Milli Takımı aday kadrosuna devat edilecek. Fernandes ise hem hazırlık maçları hem de Dünya Kupası hayaline yine veda edecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER