DİĞER HABERLER

Usain Bolt 2 yarışta da zorlanmadı!

Jamaikalı sprinter Usain Bolt, bu yıl ilk kez düzenlenen "Nitro Atletizm" adlı organizasyondaki performansıyla alkış topladı.

Usain Bolt 2 yarışta da zorlanmadı!

Dünyaca ünlü Jamaikalı sprinter Usain Bolt, atletizmin popülaritesini artırmak amacıyla bu yıl ilk kez düzenlenen "Nitro Atletizm" adlı organizasyondaki performansıyla alkış topladı.

Avustralya'nın Melbourne kentinde düzenlenen organizasyonun son gününde "All-Stars" takımı adına bu yıl ilk kez piste çıkan 30 yaşındaki Bolt, katıldığı iki yarıştan da zaferle ayrıldı.

100 ve 200 metrede dünya rekorlarını elinde tutan Bolt, Lakeside Stadı'nda düzenlenen organizasyonun 150 metre kategorisinde 15,28 saniyelik derecesiyle zorlanmadan birinci oldu.

İlhan Cavcav'dan sonrası hayal kırıklığı

All-Stars adına karışık 4x100 metre bayrak yarışının finalinde de piste çıkan 8 olimpiyat altın madalyalı Bolt, ev sahibi Avustralya'nın önünde takımının zirvede yer almasında performansıyla önemli rol oynadı. 

Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen "Nitro Atletizm" adlı organizasyon, sporseverlerin daha fazla ilgisini çekmek amacıyla atletizmde eski ve yeni geleneği birleştirmeyi hedefliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER