FUTBOL

Usain Bolt Dortmund ile ilk antrenmanına çıktı!

Dünya rekortmeni Jamaikalı eski atlet Usain Bolt, Borussia Dortmund'la ilk antrenmanına çıktı. Futbola geçişi dünya basınında büyük yankı uyandıran Bolt, yetenekleri açısından Lionel Messi'ye benzediğini söyledi.

Bolt, antrenmanın ilgili odağı olup son derece neşeli görüntüler verirken medyaya yaptığı açıklamalarda da kendisini övmekten geri durmadı. Jamaikalı eski sprinter, kendisini Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile karşılaştırdı. Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Usaint Bolt, “Messi çok yetenekli bir futbolcu. Yıllar boyunca öğrendiğim ve duyduğuma göre Ronaldo, olduğu yere gelmek için çok çalışmak zorundaydı. Ben ise hızlı doğdum ve Messi gibi büyük yeteneklerim vardı” ifadelerini kullandı.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER