FUTBOL

Valencia maçta polisten kaçmak için numara yaptı

Hakkında yakalama emri olan Valencia saha kenarında polisleri görünce sakatlık numarası yapıp ambulansla kaçmaya çalıştı ama yakalandı.

Ekvador'un golcü oyuncusu Enner Valencia, Şili ile oynanan karşılaşmada uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir olayın başrolünde yerini aldı. Eski eşine nafaka ödemediği gerekçesiyle hakkında tutuklama kararı çıkarılan Valencia'nın başından geçenler ise Hollywood filmlerini aratmadı.


Şili maçı öncesi stada girerken polisin tutuklamaya çalıştığı oyuncuyu, teknik heyet ve diğer futbolcular teslim etmedi. Emniyet güçleri ve milli takım kafilesi arasında tartışmalar yaşanırken, Enner Valencia stada girmeyi başardı. Karşılaşmaya da onbirde başlayan 26 yaşındaki futbolcu, 82. dakikada bir anda kendini yere bıraktı.


Sahaya sağlık ekipleri girerken, Valencia'ya oksijen maskesi takıldı ve golcü oyuncu ambulansa bindirildi. Emniyet güçleri arkasından gitse de hızlanan ambulans polisin çabalarına rağmen stadı terk etti. Enner Valencia da böylece emniyet güçlerinden kaçtı.

Yorumlar
TREND HABERLER