FENERBAHÇE

Van der Wiel ve Emenike neden kadro dışı kaldı?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Gençlerbirliği maçını değerlendirdi.

Van der Wiel ve Emenike neden kadro dışı kaldı?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Gençlerbirliği maçını değerlendirdi. Van der Wiel ve Emenike'nin neden kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Gençlerbirliği maçı sonrası şunları söyledi:

"En iyi oyunlarımızdan biri değildi. Doğru zamanda golleri attık. Özellikle sezonun başlarında bazı maçlar var ki çok daha iyi oynadık ama kaybettik. Bugün en iyi maçımız değildi ama kazandık. Futbol böyle. Volkan, Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri, bunu herkes biliyor. Bu akşam harika anlar gösterdi bize. İhtiyacımız vardı bugün onun gibi bir kaleciye."

VAN DER WIEL VE EMENIKE NEDEN KADRO DIŞI BIRAKILDI?
"Bir kulübe geliyorsanız, bazı kurallar olduğunu bilirsiniz. Herkes için geçerlidir. Kurallar neyse, herkes onlara uymalıdır. Onlar, kendi kuralları çerçevesinde devam edebileceklerini düşündüler. Bu şekilde olmaz."

BASIN TOPLANTISI
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, ilk olarak kanatların savunmaya olan katkısı ile ilgili gelen bir soruya, "Bana göre bizim takımızın savunmasının üçlü oynamaya ihtiyacı yok. Böyle bir gereksinim duymuyorum. En çok gol atan takımız, bu anlamda şikayetimiz yok. En iyi maçlarımızdan biri değildi bu akşam ama ligin ilk 3 maçına bakıyoruz 1 puan almışız ama daha iyi olan taraf bizdik, bugün ise kötü oynamamıza rağmen kazandık. Ne Lens, ne Sow ne de Volkan'ın iş yapmamasıyla alakası var. En iyi düzeyde bir takım performansı alamadık bugün" dedi.

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçının sonucu ve golleri

 "BEDAVADAN OLMADI O GALİBİYETLER"
Son 10 maçta sadece 1 maç kaybettiklerini dile getiren Hollandalı çalıştırıcı, "Feyenoord'u, Manchester'ı ve Galatasaray'ı yendik. Beşiktaş ile berabere kaldık. Sadece Antalya'ya kaybettik. Beşiktaş maçını bile kazanacaktık, iyi oynamıştık. Bu maç iyi değildi evet ama neden 1 maç üzerinden değerlendiriyorsunuz. Bizim için iyi bir maç değildi evet ama son 10 maçı silip atamayız. Bu maçları bedavadan elde etmedik. Fenerbahçe çok güzel kulüp, iyi insanlardan oluşuyor diye olmadı o galibiyetler" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN DAHA FAZLA MAÇ KAZANMALIYIZ"
"Bazen şansın yanınızda olması gerekiyordu" diyen Advoocat, "Bu akşam öyle oldu. Evet rakibimiz çok iyi oyun ortaya koydu, hayır diyemem ama şans da bizden yanaydı bu akşam. Şampiyonluk için daha fazla maç kazanmalıyız" ifadelerini kullandı.

"İKİSİ BAŞKA BİR KULÜP BULMALI"
Emenike ve Van der Wiel ile ilgili de konuşan Hollandalı çalıştırıcı, "İkisi için de başka bir kulüp bulmanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Şu an bir kulübe geldiyseniz bazı kurallar vardır, onlara uymak zorundasınız. Bunlar herkes için geçerlidir ama onlar kendi kurlarını koyabileceklerini düşündüler. Birçok hocada bu olabilir ama bende olmaz. Bazen bu durum fazla olabilir o an geldi ve bu bende fazla oldu" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER