FENERBAHÇE

Van Persie Avrupa Ligi'ne göz dikti

Hollandalı yıldız perşembe günü Avrupa Ligi'nde oynanacak Feyenoord maçı öncesi Dick Advocaat ile görüştü..

Van Persie Avrupa Ligi'ne göz dikti

Advocaat, Van Persie’den daha iyi faydalanmak için öğrencisini Avrupa maçlarında dinlendiriyordu. Ancak Hollandalı yıldız, eski takımı Feyenoord’a karşı forma giymek istediğini hocasına iletti.

Van Persie, sezona sakatlıklarla boğuşarak başlamıştı. Hollandalı yıldız, Avrupa Ligi’nde Feyenoord ile İstanbul’da oynanan grup maçında ikinci yarı da oyuna dahil olarak sahalara dönüş yapmıştı.

Daha sonra yavaş yavaş formunu yükselten Van Persie, takımın vazgeçilmezlerinden biri oldu. Advocaat, öğrencisinden daha fazla verim almak için İstanbul’daki Manchester United mücadelesinden itibaren, Avrupa Ligi maçlarında kendisini dinlendirme kararı aldı. Tecrübeli çalıştırıcı, bu kararı Van Persie ile birlikte verdiklerini açıkladı. ManU ve Zorya mücadelelerinde yedek bekleyen 33 yaşındaki forvet, Feyenoord’la perşembe günü oynanacak mücadelede sahada olmak istiyor.

Mehmet Topal'ın menajerinden o iddialara cevap geldi

 ‘Bu maç kaderimizi belirleyecek’

Tecrübeli futbolcu bu isteğini hocasına iletti. Van Persie, “Manchester ve Zorya karşısında dinlenmek bana iyi geldi. Ancak Feyenoord maçı Avrupa’daki kaderimizi belirleyecek. İşi sonuna kadar getirdik. Bu kez ben de sahada olmak istiyorum. Feyenoord’u iyi tanıyorum. Bu nedenle oynamam, takım açısından avantaj olur” ifadelerini kullandı. Dick Advocaat, öğrencisinin bu talebine olumlu yaklaşsa da son kararını hafta içerisindeki idmanlardan sonra verecek.

Yorumlar
TREND HABERLER