FUTBOL

Van Persie piyangosu! 12 milyon euro...

Fenerbahçe'de son iki haftadır kadroya bile giremeyen Robin van Persie için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Van Persie piyangosu! 12 milyon euro... - Sayfa 1

Fenerbahçe'de son iki haftadır kadroya bile giremeyen Robin van Persie için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Van Persie piyangosu! 12 milyon euro... - Sayfa 2

Ersan Gülüm'ün formasını giydiği Çin'in Hebei takımının Hollandalı forvete devre arası için talip olduğu, bonservisine karşılık sarı-lacivertli takıma 12 milyon euro teklif ettiği ileri sürüldü.

Van Persie piyangosu! 12 milyon euro... - Sayfa 3

Manuel Pellegrini'nin çalıştırdığı Çin ekibinin, RvP'ye ise yıllık 11 milyon euro'dan 3 yıllık öneri getirdiği bildirildi. İddialar bununla da sınırlı kalmadı. Hebei kulübünün Van Persie'ye önce İstanbul'da, sonra da Londra'da sağlık kontrolüne sokuldu.

Van Persie piyangosu! 12 milyon euro... - Sayfa 4

KONSEYDEN OLUMSUZ RAPOR GELDİ Sağlık testlerinin sonuçları, Pekin'de bulunan Çin Spor Sağlık Yüksek Konseyi'ne gönderildi. Konsey, 33 yaşındaki yıldızın Çin'e transferine olumsuz yanıt verdi. Hebei'nin bu rapora rağmen van Persie'yi devre arasında renklerine katması bekleniyor. KORUMAYA ALINDI Devre arasında satılması kararlaştırılan Van Persie, ağır bir sakatlık geçirmemesi için korumaya alındı. Hafif bir sakatlığı dahi olsa riske edilmiyor, idmanlara çıkartılmıyor. Ancak ağrıları tamamen geçen tecrübeli futbolcu, dünkü çalışmaya da katıldı.. Kaynak: Fotomaç