FENERBAHÇE

Van Persie'den flaş derbi açıklaması! Beşiktaş...

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı, pazar günkü Beşiktaş derbisi öncesi iddialı konuştu.

Van Persie'den flaş derbi açıklaması! Beşiktaş...

Van Persie, Başakşehir’e yenilen Beşiktaş’ın şu anda büyük bir stres altında olduğunu söyleyerek, “Aynı Galatasaray gibi, onlar da bize karşı mutlak kazanmak için sahaya çıkacak. Bu da avantajımız olacak” dedi.

Robin van Persie, son maçında takipçisi Başakşehir’e 3-1 yenilen Siyah-Beyazlılar’ın şu anda büyük bir stres altında olduğunu öne sürdü. Tecrübeli forvet, “Pazar günü hem Beşiktaş için hem de bizim için kritik bir gün olacak. Ancak biz her şeye rağmen daha rahat olan tarafız. Çünkü Beşiktaş’ı şampiyonluk yolunda tehdit eden ve nefeslerini enselerinde hissettikleri bir Başakşehir var” diye konuştu. Van Persie, Galatasaray gibi Beşiktaş’ın da kendilerine karşı mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacağını, bunun da Fenerbahçe’nin avantajı olduğunu dile getirdi.

Fransız devinden Kjaer'e sürpriz teklif


11’e dönmek istiyor

Fanatik'in haberine göre; Robin van Persie, cezası nedeniyle Rize maçında görev yapamamıştı. O karşılaşmada yerine oynayan Sow 2 gol birden atınca, Hollandalı yıldızın 11’deki yeri tehlikeye girdi. RvP, her şeye rağmen derbide formasını geri almaya kararlı. Van Persie’nin en büyük avantajı, kupadaki Beşiktaş derbisinde takımının tek golünü atarak turu getirmesi ve Siyah-Beyazlılar’a Vodafone Arena’daki ilk yenilgiyi tattırmış olması. Yine de Van Persie ile Sow arasında büyük bir rekabet yaşanacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER