FENERBAHÇE

Van Persie'nin yeri garanti!

32 yaşındaki forvet F.Bahçe'ye geldiğinden beri fizik olarak en üst düzeye ulaştı. Giresun'a duble yapan Van Persie gözünü Eskişehir'e çevirdi

Van Persie'nin yeri garanti!

Sezon başı Kanarya'nın büyük uğraşlar sonucu 'çubuklu' formayı giydirdiği Robin van Persie fiziksel dezavantajlar yaşadığı zamanlarda beklenilen katkıyı verememişti.

Zaman zaman yedek kalan, zaman zaman da oyundan alınan ilk isim olmasına içerleyen Hollandalı yıldız hocası Vitor Pereira ile de tartışmıştı. Ancak her geçen gün F.Bahçe'ye alışan Van Persie takımla da kaynaştıkça olağanüstü bir yetenek olduğunu herkese hatırlattı. 

Vitor Pereira'dan Ozan Tufan'a uyarı

Forması garanti

Dünya üzerinde çok az forvetin yapabildiği koşuları gerçekleştiren, eşsiz sol ayağıyla jeneriklik goller atan 32 yaşındaki forvet fizik-kondisyon olarak da üst seviyede. Pereira da "Fernandao mu Van Persie mi?" çelişkisini kafasından tamamen silmiş durumda. Portekizli hoca idmanların en çalışkan isimlerinden biri olan ve tekniğini zekasıyla birleştiren Hollandalı futbolcusunu gözü kapalı Eskişehir maçının 11'ine yazdı. 

HERKESİ İPE DİZDİ TOPAL'A TAKILDI

Van Persie dünkü idmanın da en etkili isimlerinden biriydi. Hollandalı yıldız çift kalede birkaç kez rakip takımı tespih gibi dizdi. İkili mücadeleleri de kazanan Van Persie sadece 'örümcek' lakaplı Mehmet Topal'a takıldı. Topal "Herkesi geçersin beni asla" diyerek takım arkadaşına takıldı.

Yorumlar
TREND HABERLER