FENERBAHÇE

Vardar bozgunu sonrası Fenerbahçe’de kadro revizyonu

Vardar maçındaki görüntü Fenerbahçelileri üzdü. 2 gün sonraki Trabzonspor maçı daha da kritik hale geldi.

Vardar bozgunu sonrası Fenerbahçe’de kadro revizyonu

Göztepe karşısında lige 1 puan ile başlayan Fenerbahçe, Kadıköy’de Trabzonspor maçını kazanamazsa ligde de zor günler yaşayacak.

Bunun farkında olan camiada, teknik heyet Vardar maçının sonucuna hala inanamıyor. 17 şut, 7 gol pozisyonu, isabetli pas sayısı 497. Vardar’ın isabetli pas sayısı ise 69.

Vardar’ın kaleye bir kez şut çekip 2 gol bulmasını (Mehmet Topal kendi kalesine attı) Teknik Direktör Aykut Kocaman ve ekibi şanssızlık olarak değerlendirip, bir sezonda yaşanabilecek toplam olumsuzlukların 2-3 maça sığdığını belirttiler.

BUHRANDAN ÇIKIŞ VAKTİ

Fenerbahçe’de taşlar yerine oturacak. Geç kalınan 10 numara transferi tamamlandı ve Mehmet Ekici’nin sakatlığı da tamamen geçmek üzere.

Guiliano Trabzonspor karşısında sahne alacak. Ekici’nin de yedek kulübesinde olması ve görev beklemesi bekleniyor.

Graz maçında ve dün de Vardar karşısında ıslıklanan ve ayağına her top gelişinde protesto edilen  futbolcular Ozan ve Hasan Ali’nin Trabzonspor’a karşı ilk 11’de oynaması zor. Teknik heyetin bu riski göz önünde bulunduracağı ve H.Ali’nin yerine İsmail Köybaşı’na sol bekte görev vereceği öğrenildi.

Neustadter, Skrtel ile yeniden ikili olacak ve Mehmet Topal asıl görev alanına dönecek.

Eskişehirspor maçı için soruşturma başlatıldı Göztepe isyan etti

VOLKAN KALEYİ DEVRALIYOR

Göztepe maçında hatalı gol yediği için Vardar karşısında dinlendirilen Volkan, Üsküp’te 2 gole engel olamayan Kameni’den kaleyi devralacak. Soldado ise bu kez ilk 11’de başlayacak. Dirar’ın da dinlendirilmesi ve Aatıf’ın oynaması ihtimaller arasında yer alıyor.

Cuma ve Cumartesi günü yapılacak antrenmanlarda bir sakatlık yaşanmaması durumunda Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i şöyle olacak:

FENERBAHÇE: Volkan, Şener – Roman – Skrtel – İsmail,  Mehmet (Isla) , Josef , Dirar (Aatıf), Guiliano, Valbuena, Soldado

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER