SÜPER LİG

Vefa Küçük aday olacak mı?

Fenerbahçe kulislerinde son dönemde adı sıkça anılan Vefa Küçük aday olacak mı?

Vefa Küçük aday olacak mı?
Vefa Küçük, son divan toplantısında üyelere, "Ben kukla olmam. Bunu da en iyi Aziz Başkan bilir. Kulübe her zaman yardıma ve desteğe hazırım. Ancak yönetime girmem" ifadelerini kullandı. 
 
Fenerbahçe kulislerinde son dönemde Başkan Aziz Yıldırım'ın listesinde görev alacağı ya da adaylığını koyacağı konuşulan Vefa Küçük bu iddiaların gerçek olmadığını ifade etti.

1998 yılında Aziz Yıldırım ile girdiği seçim mücadelesini tek oyla kaybeden Küçük, uzun süre sonra kulübe geri dönmüş ve yönetim dışında görev almıştı. İki eski rakip Yıldırım ve Küçük'ün son dönemdeki yakınlaşması ister istemez bazı iddiaların ortaya çıkmasına neden oldu. Buna göre Başkan Yıldırım aday olursa Vefa Küçük'ü listesine alacak, olamazsa çok güvendiği Küçük'ü kendisinin yerine başkan adayı olarak gösterecekti.

Bu konu ve iddialarla ilgili suskunluğunu koruyan Küçük geçtiğimiz hafta bazı Divan ve Kongre üyeleriyle yaptığı sohbette bu dedikodulara değindi. Şu anda Futbol A.Ş'nin bağımsız üyelerinden biri olan Küçük, üyelerin sorularına "Ben kukla olmam. Bunu da en iyi Aziz Başkan bilir. Kulübe her zaman yardıma ve desteğe hazırım. Ancak yönetici olmak ya da başkanlık gibi bir düşüncem yok" ifadelerini kullandı.

Şen aday göstermişti
Milliyet'in haberine göre; 1998 yılında eski Başkan Ali Şen'nin aday olarak gösterdiği Vefa Küçük'ün seçimi kazanması ve başkan olmasına kesin gözle bakılıyordu. Ancak Yıldırım zoru başarmış ve favori Küçük'ü tek oyla olsa da geçmeyi bilmişti. Küçük o tarihten sonra kulüpten uzun süre uzak kalmıştı. Vefa Küçük bir anlamda bu ifadesiyle geçmişteki hatasını tekrarlamayacağını da belirtmiş oldu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER