FENERBAHÇE

Vefa Küçük'ten Ali Şen'e büyük gönderme

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, eski başkan Ali Şen'e yüklendi..

Vefa Küçük'ten Ali Şen'e büyük gönderme

Fenerbahçe'nin Ülker Sports Arena'da yaptığı Olağan Mali Genel Kurul'da konuşan Vefa Küçük, sağlık durumu hakkında bilgi verirken, eski başkan Ali Şen'e de yüklendi.

Vefa Küçük, ''Son zamanlar bazı sağlık sorunları yaşadım, Allaha'a şükür atlatmış durumdayım. Benim karın zarımın altında bir sıvı birikmekte. Fazla zararı olmamakla beraber bu sıvı zaman içinde alınmaz ise sıkıntı yaratmaktadır. Bu rahatsızlık içki ve sigara içenlerde görülen bir hastalık. Ben hayatımda içki ve sigara içmedim. Ancak başında rakı kadehi olan adam olarak anıldım. Zamanında kendini bilmez bir yönetici arkaşım başıma rakı kadehi koydu. Yemin etsem başım ağrımaz rakı içmedim, içki de içmedim. Sigara bile hiç içmedim ama bende içki içen yönetici imajı yaratıldı. Karşısınızda sarhoş hastalığı olarak bilinen bir hastalıkla karşınızdayım. Onun yaptığı şaka çok afedersiniz eşek şakasıdır. Bana bu şakayı yapanlar şimdi ahırlarında rahat uyuyorlar. Ben ise huzurlarınızda Divan Kurulu'nu yönetiyorum" dedi. 

Wesley Sneijder yönetimi bombaladı

Vefa Küçük, Ali Şen yönetiminde yönetici olarak görev yapmıştı. 1998 yılındaki başkanlık seçimi öncesindeki Galatasaray derbisi zaferi sonrası düzenlenen kutlamalarda Ali Şen, rakı baradağını Vefa Küçük'ün kafasına koymuş ve bu kare uzun süre gündem olmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER