BEŞİKTAŞ

Veli Kavlak bugün ilk 11'de sahaya çıkıyor

Omuz bölgesinden yaşadığı sakatlık sebebiyle Siyah- Beyazlılar’dan uzak kalan Veli Kavlak, uzun tedavi süreci sonrasında çalışmalara başlamıştı.

Veli Kavlak bugün ilk 11'de sahaya çıkıyor

Beşiktaş’ın U-21 takımıyla hazırlıklarını sürdüren Kavlak, bu ekiple bugün maça çıkacak. 29 yaşındaki ön libero, Siyah- Beyazlılar’ın U-21 takımıyla Göztepe’nin karşısına çıkacak.

Karşılaşma, saat 14.00’te başlayacak. Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanacak mücadele, BJK TV’den yayınlanacak.

3 yılda 5 ameliyat geçirdi : Yaklaşık 3 yıldır omzundanki sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Veli Kavlak, bu süreçte beş kez ameliyat oldu.

2011-12 sezonunda oynanan Samsunspor maçında omzundan sakatlanan Veli Kavlak, ağrılarla üç sezon forma giydi.

22 Mart 2015 tarihinde oynadığı Fenerbahçe maçından sonra ise bir daha Süper Lig'de sadece 2015-16 sezonunda oynanan Mersin İdmanyurdu maçında 1 dakika forma şansı bulabildi.

Bu süreçte konulan yanlış teşhisler nedeniyle çok sayıda ameliyat geçirdi. Sakatlığı nedeniyle bunalıma giren oyuncu futbolcu bırakma noktasına geldi.

Veli Kavlak'a doğru teşhisi Hamburg'da bir hentbol takımının doktoru koydu. Daha önce teşhislerde sorunu tendonunda zannedilen Veli, bu kez kapsül yırtılması nedeniyle bir kez daha ameliyat edildi.

Veli Kavlak'ın son ameliyatının ardından ağrı sorunu ortan kalktı. Avusturya'lı futbolcunun artık futbol oynaması için bir engeli bulunmuyor. 5 ameliyat geçiren Veli Kavlak için Beşiktaş, şu ana kadar 130 bin euro hastane masrafı ödedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER