BEŞİKTAŞ

Vida ilk golünü Fenerbahçe'ye attı! İlginç detay

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde siyah beyazlılar 49. dakikada Domagoj Vida'nın golüyle beraberliği yakaladı. Vida Beşiktaş formasıyla ilk golünü Fenerbahçe'ye attı.

Vida ilk golünü Fenerbahçe'ye attı! İlginç detay

Beşiktaş ile Fenerbahçe Süper Lig 23. haftasında derbi maçta karşı karşıya geldiler. Siyah beyazlılar ilk yarıyı 1-0 geride tamamlarken, ikinci yarının hemen başında Vida'nın golüyle derbide beraberliği yakaladı.

Süper Lig 23. haftasında Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen derbinin ilk yarısını siyah beyazlılar 1-0 yenik durumda tamamladı. İkinci yarıya bambaşka bir başlangıç yapan Beşiktaş, 49. dakikada Vida'nın kafa vuruşuyla beraberliği yakaladı.

Beşiktaş'a geldiği günden bu yana performansı nedeniyle eleştirilen Vida, Fenerbahçe derbisinde 49. dakikada takımına hayat veren isim oldu.

Fenerbahçe hem 3 puanı hem de averajı kaptırdı!


OĞUZHAN RAHATSIZLANMASAYDI EĞER : Futbolarena'nın haberine göre; Beşiktaş formasıyla ilk golünü Fenerbahçe'ye atan Domagoj Vida ile ilgili de ilginç bir detay söz konusu... Şenol Güneş derbiden 1 gün önce savunma hattında Medel - Tosic'i oynatmayı planlıyordu. Talisca'nın yerine ise Oğuzhan görev yapacaktı. Ancak Oğuzhan'ın derbiden 1 gün önce mide rahatsızlığı geçirmesinden dolayı Medel'i orta sahaya çekmek zorunda kalan Şenol Güneş, savunmada ise Tosic'in yanında Vida'ya şans verdi.

Beşiktaş Fenerbahçe'yi 6 maç sonra yendi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER