FUTBOL VİDEO GALERİ

PSG taraftarı Messi formasına hücum etti

PSG taraftarı Messi formasına hücum etti Barcelona'dan Paris Saint Germain'e transfer olan Lionel Messi, PSG taraftarlarını coşturdu. Messi'nin PSG formalarının satışa çıkması sonucu taraftar hücum etti.

İzlemeye doyamayacağınız penaltılar!

İzlemeye doyamayacağınız penaltılar! Futbol dünyasında tekrar tekrar izleyeceğiniz penaltı kurtarışlarını sizler için derledik. Bazıları saç baş yoldurttu, bazıları da 'OHAA' dedirtti! İşte izlemeye doyamayacağınız penaltılar...

Cenk Tosun Beşiktaş için İstanbul'da

Cenk Tosun Beşiktaş için İstanbul'da Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan milli futbolcu Cenk Tosun, İstanbul'a geldi.

Maçı yöneten hakeme saldırdılar!

Maçı yöneten hakeme saldırdılar! Geçmiş dönemlerde amatör liglerdeki futbolcuların hakemlere saldırdığı videoları sizler için bir araya getirdik. İşte hakemlerin futbolcuların saldırısına uğradığı o anlar!

Emre Belözoğlu'na fırça tutan Belçikalı taraftar özür diledi

Emre Belözoğlu'na fırça tutan Belçikalı taraftar özür diledi Türkiye A Milli Futbol Takım kafilesinin İzlanda ile karşılaşacağı H Grubu eleme maçı öncesi ulaştığı İzlanda havaalanında yetkililer tarafından pasaport kontrolünde bekletilmesi ve futbolculardan Emre Belözoğlu'na mikrofon yerine fırça uzatılmasına tepkiler büyüdü.

Şike görüşmesinin gizli kamera kaydı ortaya çıktı

Şike görüşmesinin gizli kamera kaydı ortaya çıktı Gürcistan Güvenlik Dairesi Gürcistan'ın 1. ve 2. liglerinde oynayan 8'i aktif olmak üzere 11 futbolcuyu gözaltına aldı.

Kalecilerin antremanda eğlenceli anları

Kalecilerin antremanda eğlenceli anları Takım antremanında kalecilerin yaptığı eğlenceli antreman izleyenleri güldürdü.

Kumsalda görülmemiş antrenman

Kumsalda görülmemiş antrenman Sosyal medya, kumsalda yapılan bu zorlu ve bir o kadar da başarılı antrenmanı konuşuyor.

İki Fenerli karşı karşıya geldi Zajc'ın golü yetmedi!

İki Fenerli karşı karşıya geldi Zajc'ın golü yetmedi! EURO 2020 elemeleri G Grubu maçında, Slovenya ile Makedonya yenişemedi ve mücadele 1-1 bitti. Slovenya'nın golünü Fenerbahçeli Zajc atarken, Elif Elmas da karşılaşmada 90 dakika forma giydi.

Taraftara cinsel organını gösterdi!

Taraftara cinsel organını gösterdi! Şanlıurfa'da oynanan Süper Amatör Lig maçında şampiyonluk için mücadele eden iki takım berabere kaldı. Puan farkı ile şampiyon olamayan Şanlıurfa Gençlerbirliği takımının bir oyuncusu taraftara doğru dönerek cinsel organını gösterdi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, olayla ilgili soruşturma başlattı.