Spor Magazin VİDEO GALERİ

Ronaldo Koronavirüs nedeniyle lüks villasına kapandı

Ronaldo Koronavirüs nedeniyle lüks villasına kapandı Cristiano Ronaldo, yeni salgın Covid-19 sebebiyle ailesini ve kendisini Portekiz’deki lüks villasına tıkıverdi. 35 yaşındaki yıldız futbolcu hakkında önce ada satın aldığı iddiaları atılsa da, Portekizli futbolcunun kendisini eve kilitlediği ortaya çıktı.

İddiaya giren Mario Balotelli'ye suç duyurusu

İddiaya giren Mario Balotelli'ye suç duyurusu Mario Balotelli, Napoli'de bir bar sahibiyle iddiaya girip motoruyla denize uçması halinde ona €2000 vereceği iddialaşması ile alakalı olarak polise şikayet edildi. Şimdi olaya karışan Balotelli, bar sahibi ve 2 kişi daha soruşturma açılıyor.

Sneijder arabanın üstünde zıpladı olay karakolda bitti!

Sneijder arabanın üstünde zıpladı olay karakolda bitti! Galatasaray ve Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Wesley Sneijder'ın bir gece gözaltında tutulduğu iddia edildi.

Maria Sharapova formunu bakın nasıl koruyor

Maria Sharapova formunu bakın nasıl koruyor Kadınlar tenisinin idol ismi Maria Sharapova, formunu nasıl koruduğunu gözler önüne serdi.

Eden Hazard dans etmeye doyamadı

Eden Hazard dans etmeye doyamadı Chelsea ile UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan ve Real Madrid'e transfer olacağı konuşulan Eden Hazard, dans etmeye doyamadı.

Wembley Stadyumu'nda iftar saatinde ezan okundu

Wembley Stadyumu'nda iftar saatinde ezan okundu Londra'daki Wembley Stadyumu'nda Ramazan Ayına özel iftar saatinde ezan okundu. Bu anlar, futbolseverler tarafından böyle görüntülendi.

Paul Pogba'dan 'Kabe' paylaşımı

Paul Pogba'dan 'Kabe' paylaşımı Manchester United 'ın yıldız futbolcusu Pogba Kabe'den yaptığı paylaşımla sosyal medyada gündem oldu.

Servet Çetin türkü söyledi! Sosyal medyayı salladı

Servet Çetin türkü söyledi! Sosyal medyayı salladı Eski futbolcu Servet Çetin, saz çalıp türkü söylediği videosunu sosyal medya hesabından böyle paylaştı!

Böylesi görülmedi! Adeta topla dans ediyor

Böylesi görülmedi! Adeta topla dans ediyor Freestyle futbolcu olan Laura Biondo, sosyal medyadan topla dans ettiği anları böyle paylaştı!

Cristiano Ronaldo şarkıya kayıtsız kalamadı

Cristiano Ronaldo şarkıya kayıtsız kalamadı Portekizli süperyıldız Cristiano Ronaldo, sevgilisi ve oğluyla birlikte çalan şarkıya kendisini böyle kaptırdı.