FENERBAHÇE

Vitor Pereira: 4-0 kazanmamız gereken bir maçtı

Galatasaray Fenerbahçe derbisi sonrası konuşan Vitor Pereira, çok tartışılacak açıklamalar yaptı..

Vitor Pereira: 4-0 kazanmamız gereken bir maçtı

Fenerbahçe'nin Portekizli hocası Vitor Pereira, Galatasaray derbisi sonrası, çok gol kaçırdıklarını ve artık şampiyonluk yarışından uzaklaştıklarını itiraf etti.

Pereira maç sonrasında yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Bazen futbol bizi zor sorularla karşı karşıya bırakır. Bugün kim kendi sahasında oynuyor bunun sorusunu cevap bulamıyorum. Biz bugün kaç pozisyona girdik atamadık. Bu kadar pozisyon bulup atamıyoruz. Biz çok çok pozisyona giriyoruz gol bulamıyoruz ama rakiplerimiz ise bir iki pozisyona girip gol atabiliyorlar: Bugün burada bizim için lig bitmedi ama işimiz artık çok çok zor. Galatasaray bugün tamamen kendi seyircisiyle dolu tribünler önünde oynadı ama kalemize bile gelemedi. Onların pozisyonu var mı inanın hatırlamıyorum. Bu maçı gerçekten açıklayamıyorum. Nasıl oldu da bu kadar pozisyonu değerlendiremedik hala bilmiyorum. 2-0, 3-0, 4-0 kazanıp buradan çıksaydık adil bir sonuç olurdu. Artık her şey bizim elimizde değil, rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz."

Gökhan Gönül ile Diego arasında gerginlik


Gökhan Gönül'ün "Sorumlusu biziz" açıklaması sorulunca Pereira, "Tabi ki sorumluluk bizim tamamen. Çünkü gol atamayan, gol kaçıran biziz. Bu maçı açıklayamıyorum. Anlayamıyorum. Sahada ne olup bittiğini açıklayamıyorum. Üzücü bir sonuçla ayrılıyoruz. 3-0, 4-0 olabilirdi."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER