FENERBAHÇE

Vitor Pereira Caner Erkin sorusuna sinirlendi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Konyaspor maçı sonrasında Volkan Şen ve Caner Erkin sorularına tepki gösterdi..

Vitor Pereira Caner Erkin sorusuna sinirlendi

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Torku Konyaspor’u 3-0 yenen Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adamın sözleri şöyle;

“İyi bir takıma karşı 3 gol bulmayı başardık. Konyaspor ne istediğini bilen bir takım.

Torku Konyaspor Fenerbahçe Türkiye Kupası maçının sonucu

Rakibimizin sağ bek oynayan oyuncusu ofansif bir oyuncuydu. Adeta bir kanat oyuncusu gibi. Taktik anlamda Volkan Şen dediklerimi yapamıyordu. O yüzden Volkan’ı oyundan aldım ve kanat değişikliklerini yaptım. Herkesin oyun karakteri vardır. Koşuyu iyi yapmamız gerekiyor. Defansif görevlerimizi de gerektiği dakikalarda yerine getirmek gerekiyor. Volkan Şen tehlikeli bir oyuncu, rakibin dengesini bozan bir isim. Sonuçta değişiklik sonuç verdi. Futbol böyle tartışmalar yaşanır. Fazla konuşacak bir şey değil böyle durumlar.

Lig maçında aldığımız yenilgi adil bir sonuç değildi. O gün son vuruşları istediğimiz gibi yapamamıştık. Tabi ki o maçı da kazanmayı isterdim. O maçı kötü oynadığımız için kaybetmemiştik. Ama futbol o akşam bizim kazanmamızı istemedi.

Caner Erkin sorusuna tepki

Bir basın mensubunun, "Caner Erkin'in durumu merak ediliyor. Caner'in geleceği hakkında herhangi bir fikriniz oluştu mu?" sorusuna Periera, "Burada maç konuşmak için bulunuyorum. Konyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirmek için geldim. Onun dışında herhangi bir tartışmaya girmek istemiyorum" diye yanıt verdi.

Yorumlar
TREND HABERLER